Erna Huskon TikTok-videolla yli 43 miljoonaa näyttökertaa – huippusuosittu australialaislaulajakin noteerasi somestaran klipin

4:22
Hyvinvointivalmentaja Erna Huskon takapuoli kerää miljoonia tykkäyksiä somessa – kertoi viime vuonna MTV Uutisten haastattelussa erikoisesta työstään

Erna Husko on saanut TikTokissa osakseen myös kansainvälistä huomiota.

Turkulaisella somevaikuttaja ja hyvinvointivalmentaja Erna Huskolla on TikTok-videopalvelussa yli 1,5 miljoonaa seuraajaa. Fitnessmalli-kilpailussakin nähty Husko osui yhdellä tuoreimmista TikTok-videoistaan todelliseen kultasuoneen, sillä lyhyttä videopätkää on katsottu videosovelluksessa yli 43 miljoonaa kertaa.

Videolla Husko istuu lihaksista nesteitä rullaavan ja palautumista nopeuttavan laitteen päällä Billie EilishinHappier Than Ever -hitin soidessa taustalla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videoklippi on saanut maailmanlaajuista huomiota. Muun muassa australialaislaulaja Troye Sivan on nostanut Huskon videon omalle TikTok-sivulleen yhdistämällä Huskon klipin osaksi omaa videotaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Husko kertoo MTV Uutisille, että häntä lähinnä huvittaa videon saama laaja huomio.

– Onhan se omanlainen juttu, että noin iso (julkisuudenhenkilö) maailmassa tekee semmoisen videon, että minä olen siinä ja sitä kautta tulee niin paljon huomiota. Se on mielestäni tosi outoa, Husko kertoo.

Nähdessään australialaislaulaja Sivanin tekemän videon Husko reagoi nauraen.

– Minä vain nauroin, koska mielestäni oli vaan niin huvittavaa, että joku haluaa tehdä minusta semmoisen dueton. En ikinä ole edes miettinyt sen kummemmin, että tekisin TikTokia, että saisin tosi paljon huomiota, Husko kertoo jatkaen, että tekee videoita vain koska tykkää siitä.

TikTokin tuoma valtava huomio on tuonut Huskolle paljon näkyvyyttä ja sitä kautta erilaisia yhteistyöpyyntöjä. Tämä on auttanut Huskoa laajentamaan hänen omaa brändiään, joka pitää sisällään muun muassa erilaisia treeni- ja ruokavaliovalmennuksia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja