Perheen omistama mattopesula sai oman TikTok-tilin – tahranpoistovideoiden räjähdysmäinen suosio yllätti kaikki

Perheen omistama mattopesula liittyi TikTokiin – tahranpoistovideoiden räjähdysmäinen suosio yllätti kaikki 1:27
Videolla tutustuaan Jake Kenneyn elämään mattopesulayrittäjänä ja hauskojen lyhytvideoiden tekijänä.

Omahalainen mattopesula perusti TikTokin hetken mielijohteesta ja on kerännyt alle vuodessa miljoonia seuraajia somessa.

Jake Kenney on töissä perheensä perustamassa Kenney Property Services -nimisessä mattopesulassa Nebraskan Omahassa. Paikalliset tuntevat ja luottavat jo kahden sukupolven ajan toimineen liikkeen ammattitaitoon, mutta nykyisin myös sosiaalisessa mediassa Kenneyn yrityksellä on miljoonayleisö viihdytettävänään.

– Aloitimme TikTokissa viime vuoden helmikuussa veljeni kanssa vain huvin vuoksi, koska muutkin sisaruksemme ovat siellä, Jake selventää.

@Omahacarpetcleaning -nimellä lyhytvideopalvelussa kulkeva parivaljakko on vuodessa kerännyt 3,4 miljoonaa seuraajaa ja 83 miljoonaa tykkäystä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Jake julkaisee tilillä videoita pesulan arkiaskareista, mutta myös hyödyllisiä siivousvinkkejä. Erityisesti erilaiset tahranpoistovideot tuntuvat uppoavan tilin seuraajiin ja Jakelle lähetetään päivittäin satoja videoita tahroista.

– En tiedä, kuinka moni ihmisistä oikeasti katsoo meitä edes tahranpoiston takia, vaan pelkästään videoiden viihdearvon takia. Oli miten oli, ihmiset tuntuvat pitävän sisällöstämme, Jake naureskelee.

Menestys yllätti mattopesulan

Menestys tuli Jakelle yllätyksenä, vaikka siivousaiheiset videot ovat TikTokissa suosittua sisältöä.

– Se oli massiivinen shokki meille kaikille. Emme todellakaan odottaneet sitä ja se tuntuu edelleen oudolta, Jake kommentoi.

Videoiden teko on tuonut perhettä lähemmäksi toisiaan ja samalla yhdistänyt heitä ihmisiin pandemian aikana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tämä on vähän kuin symbioottinen parisuhde meille ja seuraajillemme. Olemme onnistuneet kasvattamaan brändiämme, mutta nautimme myös siitä, että voimme ilahduttaa ihmisten elämiä sisällöillämme.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: CNN ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat