Erna Husko, 22, on kerännyt yli miljoona someseuraajaa näyttävillä peppukuvillaan – kertoo työstään: "Vihaajat ovat minun fanejani"

4:22
Turkulainen Erna Husko on kansainvälinen sometähti

Turkulainen Erna Husko on kansainvälinen sometähti, jolla on yli miljoona seuraajaa Snapchatissa.

MTV Uutiset julkaisee uudelleen vuoden luetuimpia juttuja. Tämä juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 15.8.2020.

22-vuotias sometähti ja hyvinvointivalmentaja Erna Husko on saanut kerättyä valtavan seuraajamäärän sosiaalisessa mediassa. Husko alkoi tehdä sosiaaliseen mediaan sisältöä vasta kolme vuotta sitten oltuaan mukana Fitnessmalli-kilpailussa.

Tällä hetkellä hänen TikTok-tiliään seuraa yli 800 000 ihmistä, Snapchatissa seuraajia on jo yli miljoona ja Instagramissa Huskon kuvia katselee yli 260 000 käyttäjää. Urheilullisen naisen sosiaalisen median brändi koostuu lähes täysin hänen takapuolestaan.

MTV Uutiset haastatteli Huskoa hänen ainutlaatuisesta työstään. Videolla sometähti kertoo tarkemmin hänen urastaan, rahasta ja innoituksesta takapuolen treenaamiseen.

– Minulle on aina ollut inspiraationa minun oma kehoni. Kun menen salille ja näen niitä tuloksia, niin se inspiroi ja motivoi enemmän, Husko kertoo.

Valtavan seuraajamäärän joukkoon kuuluu myös ilkeämielisiä kommentoijia, jotka lähettävät Huskolle törkypalautetta.

– Vihaajat ovat minun fanejani.

Yksi asia Huskon kuvissa ärsyttää trollaajia eniten.

– Varmasti minun takapuoleni. Ihmisillä on vahva käsitys siitä, että pakaroita tai noin isoa muutosta mitä minulle on tapahtunut ei pystyisi tekemään salilla, koska välttämättä heillä ei ole sitä motivaatiota tai oikeita ohjeita.

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja