Erilaiset isovanhemmat

Brittiläinen kolmiosainen dokumenttisarja isovanhemmuudesta nykypäivänä.

Kolmiosaisessa dokumenttisarjassa nähdään hyvin erilaisia tapoja olla mummi tai vaari. Sarja esittelee kolme erilaisista lähtökohdista tulevaa isovanhempaa ja kertoo heidän roolistaan lastenlastensa elämässä.

Ensimmäisessä jaksossa tapaamme Lontoolaisen muotisuunnittelija Ian Battenin, joka on neljän lapsen isä ja seitsemän lapsenlapsen isoisä. 1960-luvun isänä Ian on tottunut kasvattamaan omat lapsensa ajan henkeen - hyvin liberaalisella otteella. Tämä asenne tuntuu toimivan hienosti myös lastenlasten riveissä.

Toisena vuorossa ovat isovanhemmat Val ja Ron, jotka ovat huolehtineet kahdesta lapsenlapsestaan siitä lähtien, kun Valin ja Ronin tytär - lasten äiti Tammy - kuoli yllättäen vuonna 2001. Sukupolven mittaisen eron kanssa eläminen ei ole aina helppoa.

Kolmannessa jaksossa tapaamme leskeksi jääneen 78-vuotiaan isoäiti Avrilin, joka muuttaa yhteen lastensa ja lastenlastensa kanssa. Kyseessä ei ole kuitenkaan järjestely, joka olisi tehty isoäidin huonon voinnin vuoksi, vaan töitä kotitilalla on enemmän kuin tekijöitä ja Avrilia todella tarvitaan. Millaisia haasteita ilmaantuu, kun saman katon alla asuu kolme sukupolvea?

Erilaiset isovanhemmat AVAlla 16.5.2011 alkaen maanantaisin klo 20.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja