Erika Vikman haluaisi värjätä hiuksensa, mutta turhaan – tämä seikka estää sen: "Täytyy pysytellä blondina"

0:32
Tästä syystä Erika Vikman ei voi värjätä hiuksiaan tummiksi.

Erika Vikmanin sisko tunnetaan tummista kutreistaan.

Neljä Emma-ehdokkuutta napannut laulaja Erika Vikman on saanut kuulla useaan otteeseen näyttävänsä hyvin paljon TikTokissa tuhansia ihmisiä hauskuuttavalta pikkusiskoltaan Jennika Vikmanilta

– Emme itse näe yhdennäköisyyttä, mutta kaikki sanovat, että olemme yhdennäköisiä, Erika naurahtaa Emma Gaala -pressissä MTV Uutisille.

Laulajan Jennika-sisko tunnetaan ruskeista hiuksistaan. Erika on haaveillut toisinaan tummista hiuksista, mutta kyseistä lookia ei ole hänen mukaansa siskon vuoksi mahdollista toteuttaa.

– Olemme päättäneet linjauksesta. Vaikka mieleni tekisi värjätä nämä ruskeiksi, en voi tehdä sitä, koska olisimme aivan kaksoset. Pitää pysyä blondissa, hän tiivistää.

Yhdennäköisyydestä voisi ajatuksen tasolla olla kuitenkin hyötyä.

– Kun en jaksaisi mennä keikalle, voisin lähettää Jennikan sinne puolestani, laulaja vitsailee.

0:35

Erika Vikman sai Anna Puulta vinkin pukeutumiseen - hylkäsi ehdotuksen.

Erikan tavoin myös Jennikalta löytyy laulutaitoa, sillä hän tavoitteli paikkaa Idolsissa vuonna 2018. Hän avautui jaksossa siitä, kuinka on kamppaillut huonon itsetunnon kanssa. 

– Lapsena mä oon koko ajan halunnut olla huomion keskipisteenä, ja mennyt laulamaan äidin keikoille. Ja sit jossain kohtaa se kääntyi siihen, että mä taas rupesin ajattelee, että mä oon huono. Erika tajusi, että hän on hyvä ja lähti siitä sitten kehittämään itseään.  Mä vähän niinku murskasin mun haaveet jossain kohtaa ja aattelin, että en mä osaa, Jennika totesi Idolsissa

Erika kokeili myös siipiään Idolsissa vuonna 2013. Tangomarkkinoille hän osallistui ensimmäisen kerran vuonna 2015. Seuraavana vuonna hänet kruunattiin kilpailun voittajaksi. Tänä vuonna Vikman sai neljä Emma-ehdokkuutta kategorioissa Vuoden artisti, Vuoden albumi, Vuoden pop ja Yleisöäänestys.

Katso koko haastattelu tästä!

9:33


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja