Erik Haula virittelee ärhäkkää tehoputkea NHL:ssä – Mikael Granlundista huolestuttava tieto

Suomalaishyökkääjä Erik Haula oli maaliahneella pelipäällä NHL-kierroksella. Hiljattain Pittsburghiin kaupattu Mikael Granlund ei puolestaan pystynyt pelaamaan.

Devils siirtyi 3–2-johtoon, kun porilaislähtöinen Erik Haula teki ottelun toisen maalinsa. Toronto tuli kuitenkin ottelun lopulla tasoihin ja lopulta voitti koko kamppailun lukemin 4–3.

Myös syöttöpisteen ottelussa merkkauttanut Haula on iskenyt kahdessa edellisessä ottelussa tehopisteet 2+3.

Kaikkiaan Haula on nyt tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia ja antanut 24 maalisyöttöä.

Florida Panthers voitti Vegas Golden Knightsin maalein 2–1. Floridan voittomaalin teki ottelun toisessa erässä joukkueen suomalaiskapteeni Aleksander Barkov.

Maali oli Barkoville kauden 17:s. Barkov on tällä kaudella tehnyt pisteet 17+36.

Floridan muut suomalaiset Anton Lundell ja Eetu Luostarinen jäivät ottelussa pisteittä. Lundell pelasi ottelussa reilut 13 minuuttia ja Luostarinen yli 16 minuuttia.

Patrik Laine teki maalin, Columbus hävisi jälleen

Columbus Blue Jackets hävisi Pittsburgh Penguinsille vieraissa jatkoajalla 4–5. NHL:n heikoimmaksi joukkueeksi juuttunut Columbus johti ottelua avauserän jälkeen 3–0, mutta Pittsburgh käänsi pelin päätöserässä.

Patrik Laine teki avauserässä Columbuksen 3–0-maalin ja se oli Tapparan kasvatille kauden 20:s.

Pittsburghiin kaupattu Mikael Granlund oli sivussa loukkaantumisen vuoksi. Pittsburgh ei ole kertonut tarkempia tietoja Granlundin poissaolosta.