Mainos

Epäonnisin venekauppa ikinä? Luksusjahti räjähti ja upposi 15 minuuttia noutamisen jälkeen

Viime helmikuussa liikemies Paul Ward oli onnensa kukkuloilla noutaessaan hankkimaansa luksusvenettä. Komea alus oli maksanut yli 340 000 euroa (269 000 puntaa.) Southhamptonin venemessuilla.

Wardin venekauppa muuttui kuitenkin painajaiseksi vain 15 minuuttia aluksen noutamisesta, kun alus räjähti. Ward ja tämän ystävä John Innes joutuivat hyppäämään aluksesta paniikissa vaatteet liekeissä. Asiasta kertoo Daily Mail.

Pelastuslautalla värjötellessään Ward ystävineen seurasi, kuinka liekehtivä alus upposi aaltoihin. Kaksikko pelastettiin lautalta ja kiidätettiin sairaalaan. Molemmat saivat vakavia palovammoja.

Rannikkovartioston edustaja pitää miesten selviytymistä ihmeenä.

–Kun ensi kerran näimme aluksen liekeissä pelastushelikopteristamme, olimme varmoja ettei kukaan olisi voinut paeta sieltä elossa.

Myös Ward toteaa, että selviytyminen vaati onnea.

–Se oli veitsenterällä. Ensin tapahtui räjähdys, sitten tuli savua ja liekkejä. Jos emme olisi hypänneet juuri sillä hetkellä kuin hyppäsimme, olisimme olleet mennyttä.

Ward ja hänen kumppaninsa Dawn Roads ovat nyt haastaneet aluksen toimittaneen yhtiön oikeuteen vaatien noin 380 000 euron (300 000 punnan) korvauksia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.