Mainos

Ensitreffit-pari palkkasi siivoojan: Vihaamme siivoamista yli kaiken

Ensitreffit alttarilla -sarjassa yhteen muuttaneet Tiina ja Samuel ovat palkanneet siivoojan, sillä imuroinnista tappeleminen ei houkuta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Tiina ja Samuel muuttivat yhteen viime jaksossa. Samuel luopui Helsingin asunnostaan ja muutti Tiinan Vantaalla sijaitsevaan kaksioon. 

Pari on palkannut siivoojan, sillä eivät halua käyttää vapaa-aikaansa siivoamiseen. 

– Olemme palkanneet siivoojan, koska kumpikaan ei halua siivota. Vihaamme siivoamista yli kaiken. Käytän yhteisen ajan mieluummin johonkin muuhun, kuin siihen, että tappelemme kumpi imuroi, Tiina kertoo. 

Kodinhoidosta tarkan Tiinan mukaan Samuelin kanssa yhteen muutto vaatii totuttelua ja toisen tapoihin tutustumista. Tiinan mukaan hänen ja Samuelin kodinhoitoon liittyvät tavat eroavat monella tapaa toisistaan. 

– Hän esimerkiksi jättää aina suodatinpussin kahvinkeittimeen sen jälkeen, kun on ottanut kahvia. Olen monesti kysynyt häneltä, eikö hän voisi heittää pussia biojätteisiin samalla, kun sammuttaa kahvinkeittimen. Samuelin mielestä kuumia kahvinpuruja ei voi heittää roskiin. Minä sitten kuljen hänen perässään ja heitän suodatinpussit roskiin, Tiina naurahtaa. 

Katso videolta, millaisissa tunnelmissa Tiinan ja Samuelin muutto alkoi!

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.