Ensitreffit-pari hurmasi myös Twitter-raadin – jakson lopussa nähty tilanne nosti huolen pintaan: "Voi ei"

10:39
MTV Uutiset vieraili jokaisen Ensitreffit alttarilla -parin häissä. Millainen tunnelma juhlapaikalla vallitsi? Katso video!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisen hääjakson lopuksi nähty pätkä seuraavasta jaksosta sai Samin ja Hennan häistä haltioituneen Twitter-raadin heti huolestumaan.

Neljäskin pari saatiin tiistai-iltana naimisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, kun helsinkiläinen Sami ja espoolainen Henna sanoivat toisilleen "tahdon". Parin häissä nähtiin suuria tunteita, kun puheet saivat hääparin pyyhkimään silmäkulmiaan useita kertoja. 

Myös Samin läheiset ottivat Hennan hyvin vastaan, kun Samin äiti heitti heti vihkimisen jälkeen ilmoille toiveen lapsenlapsista ja myös bestman Siiri kehui MTV:lle morsiamen vaikuttaneen heti siltä, että hän sopii täydellisesti sulhasen kaveriporukkaan. 

Myös Twitterin Ensitreffit alttarilla -raati oli hyvin vakuuttunut Samista ja Hennasta, kun pari nähtiin viimein yhdessä.

– Jotenkin niin luonnollista menoa oli. Mätsäs persoonat loistavasti näin ensivaikutelmana, Twitterissä hehkutettiin.

– Henna ja Sami oli jotenkin niin samaa puuta ja liikkiksiä. 

 

– Nyt oli kyllä niin harmonista, että Hennalta ja Samilta ei taida gateja irrota. Korkeintaan rastoihin menee jotain hirvikärpäsiä häämatkalla, eräs twiittaaja ennusti.

 

Kun kaikki häät oli nähty, suuntasivat parit viettämään hääyötä. Ohjelman uusi asiantuntija Hanna Myllymaa nosti samalla esiin aiheen, jota ei ole juuri Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sivuttu ennen. Tämä huomattiin heti myös kotikatsomoissa.

– Ihmeissäni, että tämä uusi terapeutti mainitsi seksin. Yleensä ollaan oltu niin viattomia tässä. Ulkomaisissa versioissa puhutaan siitä paljon enemmän.

Jakson päätteeksi nähtiin jo pienet maistiaiset siitä, mitä ensi viikolla tuleman pitää, kun parit suuntaavat häämatkoilleen. Twitterissä huomio kiinnittyi nopeasti siihen, että yksi morsiamista vuodatti kyyneleitä jo autossa.

– Voi ei, ensi jaksossa Venla jo itkee vuolaasti!

– Voi ei. Saiko Venla jonkun suruviestin vai mitä käy? Sillä oli puhelin kädessä ja tunnelma oli hämmentynyt. Ei kun oliko Venla just se joka sanoi, että hän itkee helposti? Toivottavasti vaan joku pieni liikutus. 

 

– Ensi jaksossa sitten vähän eri tunnelatauksen kyyneliä. Karl saa pistää kaikki keravalaiset vuorovaikutustaitonsa peliin.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja