Ensitreffit-parin kemia oli aistittavissa jo hääpäivänä – sulhasen ystävättäreltä paljonpuhuva kommentti MTV:lle

Ensitreffit-pari löysi heti hääpäivänä yhteisiä kiinnostuksenkohteita. Samin morsian Henna teki välittömästi vaikutuksen myös Samin hyvään ystävään ja bestmanin tehtävää hoitaneeseen Siiriin.

Sekä espoolainen Henna, 26, että helsinkiläinen Sami, 30, mainitsivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisessä jaksossa tulevansa onnelliseksi arjen pienistä asioista, ja että molempien elämässä juuri nyt oli oikea aika parisuhteelle.

Pariskunnan häissä vallitsi alkukesästä rento tunnelma, kun MTV Uutiset pistäytyi hääpaikalla tapaamassa tuoretta avioparia.

– Pahin jännitys on laantunut. On tosi hyvä ja onnellinen olo, Henna ja Sami kertoivat hymyt kasvoillaan.

Molemmat sanoivat saaneensa toisistaan positiivisen vaikutelman ensisilmäyksellä, mutta myönsivät jännittäneensä vihkimistä jopa enemmän kuin ennakkoon arvelivat.

Sami kertoo, että hänelle jäi mieleen etenkin hetki, kun sormukset piti saada sormiin.

– Kädet tärisivät siinä vaiheessa niin paljon, että vähän aikaa jo jännitin, että onnistuuko se ollenkaan.

Pari kertoi ehtineensä jutella hääjuhlan aikana perheistään ja vapaa-ajan harrastuksistaan. Yhteisiä kiinnostuksenkohteita löytyi heti.

– Lukeminen, kavereiden näkeminen ja liikunta, he listasivat.

– Tuntuu, että olemme hyvin samantyyppisiä, kiteyttää Sami, jonka mukaan hänelle tärkeintä tulevassa kumppanissa oli ennakkoon ajateltuna se, että puolison kanssa voi keskustella avoimesti kaikesta.

Myös Henna kertoi pitäneensä samaa ominaisuutta tärkeänä.

– Toivoin myös fiksua ja huomaavaista kumppania, ja kyllä minä sellaisen olen ilmeisesti saanut! hän iloitsi.

Myös Samin ystävä Siiri kertoi MTV Uutisille havainneensa heti kemiaa hääparin välillä ja kertoi, että tunteikkaassa hääjuhlassa oli ehditty vuodattaa kyyneliä jo useampaan keraan. Ystävän tuore vaimo bestmanin tehtäviä hoitaneeseen hyvän ensivaikutelman.

– Olen vakuuttunut, että hän on aivan ihana ihminen. Todella sympaattinen pari. Vaikuttavat todella sopivilta toisilleen, Samin mukaan ohjelmaan suostutellut Siiri arvioi.

– Heti kun näin Hennan, ajattelin, että hän soveltuu meidän kaveriporukkaan hyvin, hän hehkutti.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat