Ensitreffit-sulhasen äiti innostuu heti uudesta miniästään – heittää kommentin, joka saa hääparin ja muut vieraat repeämään

1:03
Ensitreffit alttarilla -parin häissä sulhasen äiti ja häävieraat ovat välittömästi innoissaan Sami tuoreesta vaimosta – katso video!

Neljännen Ensitreffit alttarilla -parin häissä sulhasen äiti ja häävieraat ovat välittömästi innoissaan Sami tuoreesta vaimosta Hennasta.

MTV3-kanavalla nähdään tiistai-iltana vihdoin myös neljännenEnsitreffit alttarilla -parin häät, kun katsojat pääsevät mukaan espoolaisen Hennan, 26 ja helsinkiläisen Samin, 30, häätunnelmiin.

Kuten asiaan kuuluu, nähdään jaksossa, kuinka jännitys on molemmilla vahvasti läsnä juuri ennen vihkimistä.

– Ehkä se, että jos hänellä on ollut jotain odotuksia, ja jos minä en täytä niitä, Henna puntaroi kameroille.

– Tässä helposti lähtee kuitenkin rakentamaan jotain mielikuvia. Ja jos se on jonkinlainen pettymys, niin se jännittää. Mutta toivon, että voimme kumpikin antaa toisillemme aikaa, hän jatkaa.

Kun pari kohtasi toisensa alttarilla, molempien suut kääntyivät hymyyn. Myös Sulhasen äidin ensimmäisestä kommentista saattoi päätellä, että Henna onnistui täyttämään ainakin anoppinsa odotukset heti ensihetkestä lähtien.

– Paljon pieniä lapsia! Samin äiti huusi heittäessään terälehtiä ulos vihkipaikalta astelleen morsiusparin päälle.

Kuinka Henna kommentoi anoppinsa heittoa ja millaisen ensivaikutelman Henna ja Sami itse saivat toisistaan? Katso video!

– Aivan ihana pari, kuului myös muiden häävieraiden suusta.

Henna kiitteli hääpäivän edettyä pidemmälle, että oli tuntenut olonsa tervetulleeksi Samin läheisten seurassa.

– En olisi voinut kuvitella näin hienoa päivää. Samin läheiset ovat ottaneet minuut ihan avosylin vastaan, Henna sanoi kameroille silmin nähden liikuttuneena.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja