Ensitreffit-Matti pui kokemustaan podcastissa – edellisellä kaudella nähty Anniina ällistyy: "Itsellä ehkä soisi jotkut hälytyskellot siinä kohtaa"

2:10
Näin Matti kommentoi eroon johtaneita syitä marraskuussa MTV Uutisten haastattelussa

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännellä kaudella nähty Matti kertoo tunnelmistaan ohjelman edellisellä kaudella avioituneiden Anniinan ja Villen Mankeloi-podcastissa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännen kauden viimeisten jaksojen yhteydessä keskustelupalstoilla puhutti etenkin tapa, jolla Matin ja Miran avioliitto päättyi ohjelman toiseksi viimeisessä jaksossa.

Matti kertoi aiemmin MTV Uutisten haastattelussa olevansa ymmällään siitä, miksi hänen ratkaisunsa tuli Miralle puskista. 

Nyt Matti muistelee taivaltaan sarjassa sen edellisellä kaudella avioituneiden Anniinan ja Villen kanssa. Kolmikko keskustelee Matin matkasta ja hieman myös parin omistakin kokemuksista Mankeloi-podcastissa.

Tilanne Matin ja Miran välillä kärjistyi jaksossa, jossa pari tapasi Miran ystävän Porvoossa. Tästä sekä MTV Uutisten haastattelussa jo aiemmin esiin nousseesta fyysisen läheisyyden puutteesta puhuttiin myös podcastissa.

– Sä otit esille sen, että te olette enemmän siellä friend zonella, ja siitä nousi melkoinen kohu. Mirakin jossain kohtaa mietti, mikset sä antanut vihjeitä siitä. Mä jäin miettimään itsekseni, miten Mira ei nähnyt niitä vihjeitä? Jos se on jäänyt kaverisuhteen tasolle, luulisi molempien olevan kartalla. Olenko hakoteillä? Anniina kysyy. 

– Ja oliko se kaverisuhteen tasolla? Ville täydentää.

– Pari päivää ennen oli käyty aika pitkäkin keskustelu siitä, etten mä näe liimapintaa jutulle. Jos tulisi kaksi lasta ja ostettaisiin talo, niin olisiko siinä mitään muuta, kertoo Matti, jonka mukaan keskustelu oli ollut hyvä, mutta pohtineensa samalla sitä, voiko tilanne edes muuttua puhumalla, jos fyysinen yhteys puuttuu.

Katsojille fyysisen yhteyden puuttuminen tuli varmasti osittain yllätyksenä siksi, koska eräässä jaksossa Mira pohti ääneen, voisiko hän olla raskaana. Myös Anniina tarttui podcastissa tähän:

– Sellaiseen ei siis ole mahdollisuutta?

– En osaa ottaa kantaa hänen puolestaan, onko se mahdollista vai ei, mutta ei minun kanssani, Matti toteaa. 

Anniina hämmästelee vielä tämänkin jälkeen avoimesti Porvoossa käytyä keskustelua.

– Jos hänelle tulee yllätyksenä, että olette kaveritasolla, eikä ole ollut fyysistä kanssakäymistä… Miten on mahdollista, ettei hän ole nähnyt merkkejä siitä? Itsellä ehkä soisi jotkut hälytyskellot siinä kohtaa, hän hämmästelee.

Nettikeskusteluissa on puhuttanut Matin fist bump, jota mies tarjosi Miralle sen jälkeen, kun kriittiset keskustelut avioliiton jatkosta oli käyty. Myös Ville kysyi, pistikö Matti asiat lekkeriksi vai johtuiko ele esimerkiksi hermostuneisuudesta.

– Mira koki, että olin häntä pitänyt pimennossa omista tunteista. Mä en kokenut sitä ihan samalla tavalla. Anteeksi ei voi pyytää, jos ei sitä oikeasti tarkoita, eikä koe, että olisi anteeksipyydettävää. Siinä tilanteessa en ehkä uskaltanut ensimmäisenä halata, vaan tarjosin meille kesältä hyvinkin tuttua fist bumpia. Ei missään tapauksessa ollut tarkoitus heittää asiaa lekkeriksi, Matti korostaa.

Hän vertaa tilannetta joukkuepeleihin: pelikentällä voi tulla sanottua tai tehtyä jotain sopimatonta.

– Ja kun homma on ohi, paiskataan hanskaa ja jatketaan, hän sanoo, mutta myöntää, että eleen olisi voinut jättää väliin.

– Joo, olis voinut jättää kivet siinäkin hetkessä laittamatta. Mutta toisaalta olen itse sen tyylinen, etten jaksa ylianalysoida joka elettä ja tekoa, pohtii Matti.

Ohjelman viimeisen jakson tultua televisiosta Matti vihjaisi Aamulehden haastattelussa löytäneensä elämäänsä uuden ihastuksen ohjelman jälkeen. 

– Juttu on vielä ihan tuore, mutta odotan positiivisin mielin, miten tilanne etenee, hän paljasti lehdessä.

Matti vieraili marraskuun lopulla myös MTV Uutisten haastattelussa, missä hän vihjasi parisuhdekuvioista kysyttäessä, että "jotain saattaa olla meneillään".

– Katsotaan rauhassa, mihin se on menossa, hän totesi myös tuolloin.

Näin Ville ja Matti puivat avioliittoon liittyivä kiemuroita Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa:

1:01

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja