Ensitreffit-pari saapuu asiantuntijoiden eteen ristiriitaisissa tunnelmissa – morsian olisi halunnut vielä jatkaa suhdetta

Matti ja Mira kertovat loppuratkaisunsa asiantuntijoille.

Seitsemäs Ensitreffit alttarilla -kausi on tullut päätökseensä ja parit kertovat päätöksensä asiantuntijoille. 

Ensitreffit alttarilla -kauden finaalijakso on katsottavissa jo C Moressa ja tänään tiistaina 1.12. jakso nähdään myös MTV3-kanavalla. Draamaa täynnä olevan kauden päätteeksi avioparit tekevät päätökset siitä, aikovatko he jatkaa matkaa yhdessä vai erikseen. Jos et halua tietää, miten pareille käy, älä lue enempää!

Järvenpäässä asuva Mira ja Pirkkalaan kotiutunut Matti päätyivät eroon jo kesken kauden. Mira kertoi, että Matti oli kertonut hänelle, ettei tahdo jatkaa enää suhdetta ja se on ohi.

Pariskunta saapuu asiantuntijoiden eteen päätöksen kanssa, jonka takana Mira ei täysin pysty seisomaan. 

– Itse huomasin Matissa muutoksen erään Tampereen viikonlopun jälkeen. Sen jälkeen ei ollut enää niin paljon läheisyyttä. Ei tämä loppu ole kyllä mennyt ihan sillä tavalla niin kuin minä toivoisin, Mira kertoo asiantuntijoille. 

Asiantuntijat kysyvät, kuinka he aikovat avioliittoaan jatkaa, ja Mira patistaa Mattia vastaamaan. 

– Avioliittomme jatkuu nyt sillä tavalla, että minä jatkan Pirkkalan suunnalla ja Mira Järvenpäässä erillään toisistamme, Matti kertoo. 

– Minä olisin vielä halunnut katsoa vähän aikaa, että miltä tämä suhde näyttää, kun ollaan niin sanotusti oikeassa arjessa. Mutta jos toinen on päättänyt noin vahvasti, niin eihän minulla ole siihen sanottavaa, Mira toteaa.

Ensitreffit alttarilla -finaalijakso C Moressa jo nyt ja tiistaina 1.12. myös MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja