Jo toinen Ensitreffit alttarilla -pari päätyy eroon kesken kauden – pettynyt vaimo tilittää ystävälleen: "Ukko sanoi, että ei enää"

1:40
Oliko tämä jo lopun alkua? Miran ja Matin välit kiristyvät äärimmilleen Porvoon-retkellä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensi viikon jaksossa nähdään yllättävä käänne, kun jo toinen pari päätyy eroamaan kesken tuotantokauden.

Ensi viikolla MTV3-kanavalla nähtävässä kauden toiseksi viimeisessä Ensitreffit alttarilla -jaksossa nähdään yllättävä käänne, kun jo toinen pariskunta ajautuu eroamaan kesken tuotantokauden.

Mira kertoi jo ohjelman tiistai-iltana televisiossa nähdyssä jaksossa yrittäneensä saada puolisoltaan Matilta osviittaa siitä, mitä mieltä tämä on asiantuntijoiden viimeisestä tapaamisesta, ja mitkä ovat parin sävelet siitä eteenpäin.

Seuraavassa jaksossa hän suuntaa tapaamiseen ystävänsä kanssa, ja kun tämä tiedustelee, mikä on suhteen tila, on Miran vastaus yksiselitteinen.

– Tämä, nainen toteaa ja näyttää vasenta nimetöntään, josta on riisunut vihkisormuksensa.

– Ukko sanoi, että ei enää, Mira vastaa, kun ystävä kysyy yllättävän ilmoituksen jälkeen, miten tähän päädyttiin.

Mira kertoo myöhemmin kameroille, että Matti oli kertonut hänelle, ettei tahdo jatkaa enää suhdetta ja se on ohi.

Samaan aikaan toisaalla Matti keskustelee avioliittonsa tilasta oman ystävänsä seurassa.

– Kyllä se tarina taitaa tulla nyt päätökseen, Matti sanoo ja kertoi tehneensä päätöksen siitä, ettei matka jatku.

Matin mukaan tilanteeseen oli päädytty, kun Mira oli tiedustellut tältä vastausta siihen, jatkuuko liitto viimeisen asiantuntijatapaamisen jälkeen.

– Ei se vastaus sinänsä ehkä maailman selkein ollut. Itse on lähtenyt tähän, että katsotaan nyt vähintään tämän projektin ajan, jos ei jotain ihan kamalaa elämää ole, ja meillä ei ole ollut ainakaan omasta puolesta. Tietynlaisen painostuksen jälkeen piti sanoa jotain, ja paino oli voimakkaammin sen puolella, että ei jatketa, hän kuvaili tuntojaan.

Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla tiistaisin kello 21! Viikon jakso katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja