AL: Ensitreffit alttarilla -Matti löysi uuden rakkauden: "Juttu on vielä ihan tuore"

2:10
Näin Ensitreffit alttarilla -Matti kommentoi eroaan Mirasta – "Hän koki sen jotenkin yllättävänä"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Mirasta eronnut Matti kertoo Aamulehden haastattelussa löytäneensä uuden rakkauden.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännellä kaudella pirkkalalainen Matti lähti eri teille järvenpääläisen Miran kanssa jo ennen viimeistä jaksoa. 

Matti kertoo nyt Aamulehden haastattelussa löytäneensä elämäänsä uuden ihastuksen ohjelman jälkeen. 

– Juttu on vielä ihan tuore, mutta odotan positiivisin mielin, miten tilanne etenee, hän paljasti lehdessä.

Matti vieraili marraskuun lopulla myös MTV Uutisten haastattelussa, missä hän vihjasi parisuhdekuvioista kysyttäessä, että "jotain saattaa olla meneillään".

– Katsotaan rauhassa, mihin se on menossa, hän totesi myös tuolloin.

Matin ja Miran ero on puhuttanut keskustelupalstoilla, kun ohjelman viimeinen jakso nähtiin tiistaina 1. joulukuuta MTV3-kanavalla.

Ero tapahtui kuitenkin jo aiemmin. Mira kertoi sarjan toiseksi viimeisessä jaksossa joutuneensa tivaamaan mieheltään kantaa siihen, jatkuuko yhteinen matka vielä kameroiden sammuttua. Tässä yhteydessä Matti ilmoitti jo ennen viimeistä asiantuntijatapaamista, ettei hän tahdo jatkaa avioliittoa. 

Mira harmitteli MTV Uutisten haastattelussa erityisesti sitä, että hän joutui puristamaan päätöksen ulos Matista, koska tämä ei kertonut näkemystään oma-aloitteisesti.

– Iso yllätys se ei ollut, vaikka vähän yllättäen ehkä tietyssä hetkessä se haluttiin päättää, Matti pohti jälkikäteen eroon johtanutta tilannetta MTV Uutisille

Hän kertoi samaisessa haastattelussa yllättyneensä itse siitä, että Mira koki asian tulleen puskista.

– Oltiin kuitenkin puhuttu paljon siitä, etten näe oikein mitään liimapintaa, minkä takia me olisimme yhdessä. Ja totta kai sitten myös se, että fyysisesti vakavin hetki nähtiin jo hääjaksossa silloin, kun pussattiin "tahdon"-sanan jälkeen. Sen jälkeen ei semmoista ollut, niin en sitten tiedä, miten se niin puskista tuli.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja