Mira joutui puristamaan eropäätöksen ulos miehestään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa – tällaisissa väleissä he ovat nyt

Ensitreffit alttarilla 3:27
Näin Ensitreffit alttarilla -Mira kommentoi eroaan Matista – ”Oli se lopulta ihan oikea ratkaisu”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähty Mira kertoo MTV Uutisten haastattelussa, kuinka eroon johtanut tilanne eteni hänen näkökulmastaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeinen jakso nähdään MTV3-kanavalla vasta viikon kuluttua, mutta suoratoistopalvelu C Moreen parien ratkaisut ilmestyivät nähtäville jo tiistaina 24. marraskuuta.

Pirkkalalaisen Matin ja järvenpääläisen Miran liitossa ratkaisun hetket koittivat kuitenkin jo ennen viimeistä jaksoa, sillä pari lähti eri teille jo toiseksi viimeisessä jaksossa. Aiemmin välit olivat kiristyneet yhteisellä Porvoon-retkellä.

Mira kertoo MTV Uutisten haastattelussa katselleensa jaksoja hyvillä mielin, mutta yksi asia on mietityttänyt.

– Tuntuu siltä, että meillä oli parempi fiilis kuin miltä se on näyttänyt kameralle, Mira pohtii. Kuvaushetkillä tunnelma oli usein kireä ja varoimme liikaa mitä näytämme kameralle.

Hän vahvistaa olevansa pettynyt siihen, kuinka eroon johtanut tilanne meni. Hän myöntää joutuneensa puristamaan vastauksen ulos Matista, koska pelkäsi sitä, että toisen mielipide tulisi puskista viimeisessä asiantuntijatapaamisessa tv-kameroiden edessä.

Miralle kuvailee tunteneensa itsensä petetyksi, kun puoliso ei tuonut kantaansa oma-aloitteisesti esiin.

– Ero tuli itselle yllätyksenä, koska meillä oli paljon hyvää ja läheisyyttä, kun olimme kahdestaan ilman kameroita. En tiedä, milloin asia olisi kerrottu minulle, jos en olisi siinä tilanteessa tivannut vastausta ulos, hän pohtii.

Vaikka ero oli pettymys ja Mira olisi ollut valmis vielä jatkamaan suhdetta kameroiden sammuttua, hän sanoi marraskuussa MTV Uutisille pitävänsä nyt ratkaisua oikeana.

– Siinä hetkessä tuntui, ettei suhteemme saanut ansaitsemaansa mahdollisuutta, tai sen eteen ei tehty tarpeeksi töitä, Mira sanoo.

– Päätösjakson aikoihin olin vielä toiveikkaana, että katsoisimme miltä oikea elämä yhdessä näyttää. Emme vielä tunteneet toisiamme kunnolla tai päässeet näkemään toistemme arkea. Keskustelut eivät vain edenneet tai syventyneet tarpeeksi, ja sen vuoksi suhde jäi hyvin pintapuoleiseksi. Näin jälkikäteen uskon, että päätös oli oikea. En usko, että olisimme pystyneet rakentamaan aitoa ja luottamuksen arvoista suhdetta.

Mira kuitenkin uskoo, että keskustelemalla tai asiantuntijoiden avulla monet parisuhteen solmut olisivat olleet avattavissa.

– Meillä ne ongelmat jäivät vain roikkumaan ilmaan, kun ei ollut yhteistä ratkaisukeskeistä ajattelutapaa. Suurin ongelma oli ehkä se, ettei kohdattu toisiamme aidosti. Tuntui, että asiat heitettiin liian usein vitsiksi. Uskon, että ajatuksemme tästä ohjelmasta ja suhteen rakentamisesta olivat liian kaukana toisistaan.

Mira korostaa haastattelussa, ettei hän ole Matille mistään vihainen ja toivoo tälle kaikkea hyvää. Hänen mielestään on kuitenkin parempi, ettei pari ole enää missään tekemisissä keskenään.

– Erosta on jo sen verran aikaa, että olen sen käsitellyt ja valmis kääntämään uuden kappaleen elämässä, Mira kertoo.

Kuinka Mira kommentoi eroon johtanutta tilannetta? Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Millainen näkemys Matilla oli eroon liittyneistä tapahtumista ja millaisiin ratkaisuihin muut parit päätyivät kauden viimeisessä jaksossa? Katso video:

Näin Ensitreffit alttarilla -kausi päättyy – katso Miran ja Matin tunnelmat 11:05

Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjakso nähdään MTV3-kanavalla tiistaina 1. joulukuuta kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat