Varo juonipaljastuksia! MTV vieraili Ensitreffit alttarilla -häissä – kurkista myös neljännen parin hääpäivään

10:39
Varo juonipaljastuksia! Millaisia olivat Ensitreffit alttarilla -parien ensimmäiset ajatukset tuoreista puolisoistaan

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kenties odotetuin hetki koitti tiistaina, kun parien häät nähtiin televisiossa. MTV Uutiset tapasi parit heidän hääpäivänään. 

Kahdeksannen Ensitreffit alttarilla -kauden kenties odotetuin jakso nähtiin tiistaina MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa, kun viime viikolla katsojille esitellyt parit astelivat alttarille.

Toimittajat Katariina Karjalainen ja Iriz Silander kurkistivat MTV Uutiset Livessä suosikkirealityn kulissien taakse, ja nähtävillä on nyt materiaalia Tuulan ja Miikan, Niinan ja Larin sekä Venlan ja Karlin häistä, jota ei nähty televisiossa.

Neljännen parin, eli Samin ja Hennan, hääpäivään päästään kurkistamaan MTV3-kanavalla vasta viikon kuluttua nähtävässä jaksossa, mutta jakso tuli katsottavaksi mtv-palveluun jo tänään. Siksipä myös MTV Uutiset Livessä nähtiin jo ensimmäisiä maistiaisia myös neljännen Enskarit-parin häistä.

Millaisista asioista Sami ja Henna olivat ehtineet keskustella heti kärkeen, ja kuinka pariskunta kuvaili tuoreeltaan toisiaan hääpäivänään? Se selviää yllä olevalta videolta!

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja