Ensitreffit alttarilla -ohjelman sinkku-Rosa: "Ihanaa, jos vierellä olisi joku mies"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana ollut Rosa kertoo tuoreimmat kuulumisensa suositun ohjelman jälkeen.

Videolla Eetu ja Rosa kertovat päätöksestään.

Katsojat ovat saaneet seurata syksyn ajan AVAn romanttista Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa, jossa Rosa ja Eetu avioituivat. Parin rakkaustarina lähti palavasti käyntiin, mutta jo häämatkan aikana pari kohtasi kuoppia suhteessa.

Rosa ja Eetu yrittivät tosissaan saada suhdetta toimimaan, mutta päätyivät eroon ohjelman loppuratkaisussa. Rosalle päätös oli selkeä.

– Päätös oli minulle selkeämpi kuin Eetulle. Koin, että emme olleet oikeat toisillemme. Ei ollut minkäänlaista yhteyttä aidolle parisuhteelle, Rosa muistelee tilannetta.

Eetun kanssa välit ovat hyvät ja Rosa tietää ex-miehensä kuulumisista. Ohjelman päätyttyä Rosalla alkaa uudet kuviot elämässä, kun avioliiton tilaa ei tarvitse enää pitää salassa.

– Nyt päästään viimeisestäkin salailuvaiheesta. Tämä helpottaa.

Toiveena uusi rakkaus

Ohjelmassa mukana olo on ollut kokemuksena hyvä Rosalle ja kivat muistot Eetun kanssa kulkevat loppuelämän matkassa. Sinkkuna matkaa jatkava Rosa toivoisi kuitenkin löytävän vielä rakkauden.

Vuoden päästä hän toivoisi olevansa erilaisessa elämäntilanteessa.

– Ihanaa jos vierellä olisi joku mies, jonka kanssa voisi rakentaa tulevaisuutta.

Rosa ei ole vielä saanut treffipyyntöjä ohjelman myötä. Nainen aikoo pitää silmät auki tulevan kumppanin suhteen. Tapahtumien myötä hän on myös oppinut sen, mitä parisuhteeltaan haluaa.

– Tämä on ollut monella tavalla silmiä avaava kokemus.

 

Lue myös:

    Uusimmat