Ensitreffit alttarilla -Henni ja Assi eivät jääneet surkuttelemaan erojaan – suuntasivat katseet tulevaisuuteen: "Erityisesti itsetunto ja itseluottamus parantuneet"

Ensitreffit alttarilla -Assi ja Henni eivät ole jääneet surkuttelemaan erojaan Otosta ja Miikkasta.

Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutut Assi ja Henni saapuivat Tanssii Tähtien Kanssa -finaaliin sunnuntaina 20. marraskuuta. 

Hyväntuuliset naiset myönsivät, että syksyyn on mahtunut paljon pureksittavaa, sillä avioliitot Oton ja Miikkan kanssa eivät jatkuneet ohjelman jälkeen.

– On ollut aika paljon mietittävää, varsinkin minun ja Miikkan tilanne. En sano, että olisi ollut erityisen rankkaa, mutta ei tämä ihan olankohautus ole ollut, Henni kertoo.

Myös ohjelman tuoma julkisuus on hämmästyttänyt aika-ajoin. Hennin mukaan katsojat ovat lähestyneet häntä Instagramin kautta sankoin joukoin.

– Se on ollut vähän outoa, sillä en lähtenyt tähän julkisuuden takia. Ensin tuli onnitteluviestejä ja heti sen perään tsemppiviestejä, kun viimeinen jakso tuli julki. Positiivista palautetta on tullut hirveä määrä ja tuntuu, etten osaa edes kommentoida niihin enää, hän naurahtaa.

Myös Assi on Hennin kanssa samoilla linjoilla. Hän kertoo elämänsä olleen kiireistä myös muun muassa työelämän puolella.

– Syksy on mennyt mukavasti. Kyllähän julkisuus on ollut uusi ja jännittävä asia. Syksyn aikana on tapahtunut paljon töissä ja perus arjessa. Kaikki huomio on ollut jännittävää, Assi sanoo.

Itse Ensitreffit alttarilla -kokemusta hän pitää positiivisena, vaikka suhde Oton kanssa kariutuikin. 

– Tämä koko prosessi on kestänyt melkein vuoden. Paljon on jäänyt käteen, erityisesti itsetunto ja itseluottamus ovat parantuneet, Assi listaa.

Myös Henni on kiitollinen saamastaan kokemuksesta ja ennen kaikkea runsain joukoin saapuneista tsemppiviesteistä.

–  Voisin sanoa samaa kuin Assi. Kun tästä kaikesta selviää, sitten on entistä rohkeampi menemään uusiin juttuihin. Assista ja Sallasta on syksyn aikana tullut todella läheisiä ystäviä, Henni komppaa.

– Kaikki kaverit eivät ihan täysin voi ymmärtää, kun ohjelmassa on tietysti ollut myös kuvauspuoli. Niistä asioista voi onneksi puhua sitten Assin ja Sallan kanssa, hän lisää.

Lue myös:

    Uusimmat