Ensitreffit alttarilla -Assi kertoo televisiokokemuksen herättämistä tunteistaan: "Jokaisessa lopussa on myös uuden alku"

Ensitreffit alttarilla -Assi jakoi Instagramissa ohjelman herättämiä tuntemuksiaan.

Ensitreffit alttarilla -suosikkiohjelman 9. tuotantokausi tuli päätökseensä tiistaina 15. marraskuuta. Kauden viimeisessä jaksossa parit kertoivat asiantuntijoille jatkavatko he matkaansa yhdessä vai erikseen.

Ohjelmassa avioituneet Assi ja Otto erosivat jo ennen kauden päätösjaksoa. Eropäätös juonsi juurensa siihen, ettei Otolle herännyt romanttisia tunteita vaimoaan kohtaan.

Assi jakoi Instagramiin postaamansa kuvan yhteydessä Ensitreffit alttarilla -matkaansa liittyviä tuntemuksiaan. Nainen kertoi hänellä olevan takanaan uskomaton vuosi, jonka aikana hän on kertomansa mukaan päässyt kokemaan ainutlaatuisia asioita.

– Monet teistä ovat myötäeläneet syksyn aikana ETA-matkaani ja olen saanut paljon positiivista palautetta. Kiitos jokaisesta ihanasta viestistä, ne ovat lämmittäneet sydäntäni, Assi kirjoittaa postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Assi toteaa, ettei hän löytänyt Ensitreffit alttarilla -matkallaan rakkautta, mutta sen sijaan hänen toiveensa löytää loppuelämän kumppani vahvistui entisestään.

– Olen myös oppinut itsestäni paljon ja tämä prosessi on vahvistanut niin itsetuntemusta kuin itseluottamusta. Jokaisessa lopussa on myös uuden alku.

Assin postauksen kommenttikenttä on täyttynyt kannustavista kommenteista.

– Annoit itsestäsi ihanan ja lämpimän vaikutelman, ansaitset jotain paljon parempaa ja se jokin tulee vielä vastaan, yksi kirjoittaa.

– Oikea ihminen kyllä tupsahtaa elämääsi kun sen aika on, toinen kannustaa.

– Sinusta sai kyllä hienon kuvan ohjelmassa! Olet huippu ihminen, kolmas kommentoi.

Ensitreffit alttarilla maksutta MTV Katsomossa ja katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat