Ensin Kimi ja DJ, nyt Vettel ja ärsyttävä selfiekeppimies – Meksikon F1-kisassa jälleen vuoden hämmentävin palkintoseremonia

Sebastian Vettel kertoo työntäneensä yhteiskuvaan tunkenutta selfiematadoria tarkoituksella kauemmas. Myös vuosi vuodelta kornimmaksi menevän Meksikon F1-palkintoseremonian pystit olivat Ferrari-kuskin mielestä vastenmielisiä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
Pe: 1. harjoitukset klo 17.55, 2. harjoitukset klo 21.55
La: 3. harjoitukset klo 19.55, aika-ajot klo 22.55, ennakkotunnelmat klo 22.00
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Meksikossa on nähty aiemminkin varsin omalaatuisia palkintopallijuhlia. Vuonna 2017 verhoon takaa esiin ponnahtanut DJ tuli suomalaiskaksikko Kimi Räikköselle ja Valtteri Bottakselle melkoisena yllätyksenä. Kuohuvaa ryystänyt kaksikko ei ollut varmoja, mitä tilanteessa olisi pitänyt tehdä.

Koko seremonia käynnistyi tällä kertaa erikoisella tavalla, kun lavalle kuulutettujen Valtteri Bottaksen ja Sebastian Vettelin jälkeen kisan voittaja Lewis Hamilton nostettiin juhlavasti autoineen palkintokorokkeelle. Britti otti huomiosta kaiken irti tuulettaessaan ykköstilaansa.

Juhlallisuuksien jälkeen Meksikon GP:n kypäräpäinen maskotti Mario Achi yritti tunkea kärkikolmikon kanssa samaan kuvaan, mutta sosiaalisen median ulkopuolella tiukasti pysyttelevä Sebastian Vettel työnsi tätä kauemmas. Maskotti uskoi kerrasta ja jäi tuulettelemaan kauemmas.

– En pitänyt siitä selfietyypistä, kun hän yritti tunkea mukaan kuvaan, joten työnsin hänet pois. En ole muutenkaan kauhean innostunut selfieistä, Vettel perusteli GP Fans -sivuston mukaan.

Voittaja-auton nostaminen lavalla oli sen sijaan Vettelin mukaan hyvä uudistus. Kaikki muu hömpötys ei.

– Pidin suurimmasta osasta siitä, paitsi siitä selfiejätkästä ja pokaaleista, Vettel tokaisi.

Pääsponsori Heinekenin pokaalit ovat korvanneet perinteiset vaihtelevat pystit monessa paikassa, mikä ei ole Vettelin mieleen.

– Kisa on hieno, ja he ovat panneet siihen niin paljon panostusta ja sitten saat tällaisia paskapalkintoja, jotka näyttävät tylsiltä, Vettel kritisoi.

– Heineken lukee täällä joka paikassa. Ei sen takia tarvita sitä hiton tähteä myös pokaaliin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat