Mainos

Seksuaalisuudesta kirjan kirjoittaneen Helin, 52, vinkit parempaan seksielämään: "Sängyssä on syytä olla rakentava"

Kirjailija Heli Heino kirjoitti rohkean kirjan omiin kokemuksiinsa pohjautuvan kirjan keski-ikäisen naisen seksuaalisuudesta. Heino jakaa nyt parhaat vinkkinsä parempaan seksielämään.

Kirjailija Heli Heinon mukaan torstaina 2.3. julkaistu Venuksen vuosi (Atena Kustannus) perustuu yli 90-prosenttisesti tositapahtumiin. Venuksen vuosi on kertomus vaihdevuosi-ikäisen naisen seksuaalisesta heräämisestä. Kirjalla on rohkaiseva sanoma: Koskaan ei ole liian myöhäistä saada hyvää seksielämää!

Heino kertoi MTV Lifestylelle omaan kokemuksiinsa pohjautuen parhaat vinkkinsä parempaan seksielämään.

Parempaa seksielämää – Heli Heinon TOP 3 -vinkit:

1. "Ongelmista ja peloista kannattaa puhua ennen sänkyyn menemistä. Sängyssä voi sitten keskittyä ihailemaan toista, huokailemaan ja kertomaan, mikä tuntuu hyvältä. Jos ei muuten, niin miehen erektion säilymisen takia tunnelman sängyssä on syytä olla rakentava."

2. "Itse laitan liukuvoidetta alkuhyväilyjen jälkeen juuri ennen penetraatiota, vaikka olisin ihan liukas jo luonnostaankin. Sitten voin rentoutua kunnolla ilman, että minun pitäisi koko ajan tarkkailla ja pelätä mahdollista luiston loppumista kesken aktin."

3. "Jos aristusta kuitenkin tulee, ei kannata kiljaista, että auts, tuo sattuu. Miesparka saattaisi pelästyä vahingoittaneensa naista, vaikka halusi tuottaa nautintoa, eikä sellainen tekisi hyvää suhteelle, saati seuraavalle erektiolle. Mielestäni naisen vastuulla on kuiskata hyvissä ajoin, että kulta, laitetaanpa lisää liukuvoidetta tai siirrytään käsipeliin siihen asti, että sinä laukeat. Jos asiasta on keskusteltu etukäteen, hyvä rakastelu voi päättyä silloin tällöin siihen, että mies laukeaa vaikkapa naisen rinnoille."

***

10:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.