Odotus on päättymässä – Love Island Suomen uusi kausi starttaa Subilla elokuussa

Huippusuosittu Love Island Suomi palaa Subille, mtv-palveluun ja C Moreen tänä syksynä toisen tuotantokauden merkeissä.

Maailman suosituimmaksi rakkausrealityksi kasvaneen Love Island -ohjelman Suomi-versiota valmistaudutaan parhaillaan kuvaamaan Espanjan Esteponan alueella uudessa, hulppeassa luksusvillassa. Shirly Karvisen juontama Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa 1,5-tuntisella spesiaalijaksolla maanantaina 19.8. klo 21. C Moressa ohjelma on katsottavissa jo tuntia aikaisemmin, klo 20.

Love Island Suomen koukuttavuus piilee rehellisissä ja todellisissa tunteissa. Kuumassa jättirealityssa upeiden sinkkujen päämääränä on löytää rakkaus, eikä rikkoa jo olemassa olevia parisuhteita. Leikkisä ja positiivinen ohjelma kuvataan Espanjassa Esteponan alueella, ja tänä vuonna osallistujat pääsevät asustamaan uuteen, viime kauttakin hulppeampaan luksusvillaan.

Osallistujien mukanaolo ohjelmassa kestää pisimmillään kahdeksan viikkoa. Kuutena päivänä viikossa esitettävän Love Island Suomen kruunaa finaali, jossa katsojat pääsevät valitsemaan voittajaparin. Myös toisella kaudella ohjelman juontaa Miss Suomeksi vuonna 2016 kruunattu Shirly Karvinen ja voice overina sanailee stand up -koomikko Riku Sottinen.

Love Island Suomen ensimmäinen kausi nousi viime syksyn ilmiöksi, joka keräsi ennätykselliset katsojamäärät ja tempaisi mukaan osallistavuudellaan. Rakkautta etsivistä sinkuista muodostui ensimmäisen kauden aikana useampia pareja, joista edelleen yhdessä ovat Patrick ja Anku sekä Veera ja Janne.

– Uusi kausi alkaa täysin uudesta villasta, jonne uudet sinkut asettuvat. Ja silti, konsepti on jälleen sama, rakkauden löytäminen! Olemme valinneet jälleen upeita, nuoria sinkkuja, jotka etsivät elämäänsä sitä oikeaa. Villaan astelee erittäin mahtavia ja motivoituneita ihmisiä, joten tämäkin kausi tulee olemaan silkkaa rakkauden ilotulitusta, kuvaileepääohjaaja Sami Manninen tuotantoyhtiö ITV Studios Finlandilta.

– Uusi villa on yli 1000 m2 majesteettinen luksuskartano, joka sijaitsee mangoviljelmien keskellä Esteponan kukkuloilla, ja silti vain muutaman minuutin matkan päässä uimarannoista ja vilkkaista rantabulevardeista. Villaa ympäröivä puistoalue tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia sekä huikeita treffipaikkoja saarelaisille, hän jatkaa.

Pelkkää päivänpaistetta ja luksuslomailua Love Island Suomi -ohjelmassa ei kuitenkaan ole luvassa, vaan siinä voi tapahtua mitä vain, milloin vain. Katsojat pääsevät vaikuttamaan käänteisiin merkittävästi puhelimeen ladattavan, ilmaisen applikaation kautta.

Love Island Suomen MTV:lle tuottaa ITV Studios Finland. Love Island on on noussut megailmiöksi myös Iso-Britanniassa, Australiassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Tanskassa, BENELUX-maissa, Unkarissa, Puolassa, Ruotsissa ja Norjassa kasvattaen suosiotaan kausi kaudelta.

Love Island Suomi alkaa maanantaina 19. elokuuta Subilla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat