Ensi viikon Salkkarit-juonipaljastukset julki! Tale kuulee huonoja uutisia

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon 0:35

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!

Peppi syyllistää Sergeitä koston asettamisesta perheensä edelle. Pietari on tyytyväinen, ja ilmoittaa Akille, että heidän yhteistyönsä on nyt ohi. Pietari lohduttaa Sergeitä surevia Peppiä ja Taigaa.

Camilla kertoo Noelille Monican harha-askelista. Camilla arvelee, että kohta kaikki tietävät asiasta, mutta Noel arvelee asian unohtuvan pian. Camilla nuhtelee Gunnaria juoruilusta, vieläpä väärällä nimellä, ja kehottaa Gunnaria unohtamaan koko Severi-episodin.

Talen toiveet nousevat, kun Tiina tunnustaa rakastavansa miestä kaikesta huolimatta. Tale kuitenkin pettyy, kun Tiina kertoo Talelle huonoja uutisia koskien kaksikon tulevaisuutta. Surullinen Tale avautuu tilanteesta perheelleen ja kaipaisi itsekin maisemien vaihtoa. Kari saa idean.

Tale ja Sanni riitelevät katkerasti Talen oikeuksista olla Iljan adoptio-isä. Sanni uhkaa nostaa asiasta oikeusjutun, jos Tale ei pysy heistä kaukana. Tale paljastaa Ullalle, Karille ja Benjaminille, että tilanne on niin tulehtunut Sannin kanssa, että hänen on parasta ottaa Karin yllättävä tarjous vastaan.

Ismo laskeutuu voitonhuumasta ryminällä alas, kun saa kilpailun järjestäjiltä viestin, jossa paljastuu, että hän ei olekaan voittanut Lumoavin lähikauppa-kilpailua. Ismo aavistaa Jutalla ja Kallella olevan näppinsä pelissä ja sydämistyy, kun kuulee, että hänen voittonsa oli kaksikon järjestämä huijaus. Ismo poistuu paikalta raivon vallassa.

Osa 3463: Sergei on tuomionhakuinen.
Osa 3464: Onni jättää Pihlajakadun.
Osa 3465: Hoppsan hejsan, Monica.
Osa 3466: Ismo on aikamoinen delikulta.
Osa 3467: Club Geeni. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat