Salkkarit-juonipaljastukset julki! Hahmo potee järkyttävän huonoa omaatuntoa seksiseikkailuistaan

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon 0:42

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!

Kalle haaveilee salaa Larista ja onnistuu fantasiansa avulla harrastamaan seksiä Kososen kanssa. Seksin jälkeen Kalle potee asiasta massiivista syyllisyyttä.

Hänen huono omatuntonsa kasvaa entisestään, kun Ismo onnittelee Kallen viimein tehneen päätöksensä Kososen ja Larin suhteen ja valinneen Kososen.

Kalle päätyy purkamaan sydäntään Sannille, joka turhautuu Kallen päättämättömyyteen ja kärttää, miksei tämä voi antaa itselleen mahdollisuutta olla onnellinen. Kalle ei löydä kysymykseen vastausta. Kalle lähtee kävelylle selventämään ajatuksiaan ja päättää aloittaa matkan itsetutkistelun maailmaan.

Sanni pitää Iljasta yksin huolta ja yrittää selviytyä arjen haasteista. Ilja ikävöi Talea. Sannia se turhauttaa, mutta hän lohduttaa silti poikaansa. Ulla tarjoaa Sannille apuaan, mutta Sanni ei halua Taalasmaita lähelleen.

Myös Janne änkeää kylään ja haluaa sopia. Sanni tuskastuu eikä kuuntele Jannen Tiina-selityksiä. Sannin mielestä Janne on pettänyt hänet, kun tämä ei kertonut Sannille heti Tiinasta. Sanni ajaa Jannen pois, ja hänellä on myös Iljan kanssa maltti koetuksella. Kotikin on kamalassa kaaoksessa. Lopulta Sanni ei enää kestä sotkua ja hermostuu pahemman kerran.

Osa 3468: Violan repussa on karvainen kaveri.
Osa 3469: Tunteita ja juoksuja.
Osa 3470: Pää pystyyn, Kalle Laitela!
Osa 3471: Ilja, oo hiljaa.
Osa 3472: Frutti di Eva.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat