Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Tällaisia isähahmoja Salkkareissa on nähty vuosien varrella

Salattujen elämien 20 vuoteen on mahtunut monenlaisia perhesuhteita ja -kommelluksia. Myös isähahmoja on nähty laidasta laitaan. 

Alla videolla voit kurkistaa Salkkareiden tämän viikon tapahtumiin.

0:35

Tässä ovat sarjan kiinnostavimmat isät: 

Jiri Viitamäki

Jiri kuuli tyttärestään Nellasta vasta tämän ollessa jo lähes teini-ikäinen, mutta on ottanut isyyden vakavasti alusta alkaen. Nella on Jirille kaikki kaikessa, ja tämä suojelee tytärtään maailman vaaroilta viimeiseen asti.  

Ismo Laitela

Ismo on Salkkarit-hahmoista kenties legendaarisin, ja kaikista kommelluksistaan huolimatta sydämellinen ja perhekeskeinen.

Ismolla on kaksi biologista lasta, Kalle ja Miia, ja hän on ollut isäpuolena myös entisen naisystävänsä Jaanan lapsille, Teemulle ja Aamulle. 

Seppo Taalasmaa

Seppo on kahden lapsen, Elinan ja Karin, isä ja ehdottoman perinteinen perheenisä. Vaikka sarjan edetessä Sepolle on selvinnyt, ettei Elina olekaan hänen biologinen lapsensa, ei isällinen rakkaus ole kadonnut mihinkään. 

Sepolla on myös lapsenlapsia ja lapsenlapsenlapsia. 

Aki Nikkinen

Sarjan konnahahmona tunnettu Aki on hänkin ehtinyt 20 vuoden aikana saada jälkikasvua. Vaikka välit tytär Alissaan ovat olleet pahasti koetuksella, on mahdollista, että kaksikko jatkossa keskittyy pitämään enemmän yhtä. 

Onni "Tale" Taalasmaa

Tale joutui suhdesotkuihin, kun tyttöystävä Sannin lapsen Iljan isyydestä tuli epäselvyyttä. Tale ei ole Iljan biologinen isä, mutta adoptoi lapsen myöhemmin. Kaksikon välit ovat tiiviit, ja Tale on ottanut isän roolinsa vastaan suoraselkäisesti. 

Salatut elämät MTV3 -kanavalla arkisin kello 19.30

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja