Salkkarit-juonipaljastukset julki! Pihlajakadulla valmistaudutaan hautajaisiin – järkyttävä yllätys pilaa kaiken!

Salkkarit palaa ruutuun 14. tammikuuta 0:30

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Kalle ja Ismo valmistautuvat Kososen hautajaisiin, jotka on tarkoitus pitää Mikkelissä, Kososen kotipaikassa. Kalle kummastelee Kososen äidin ja suvun toivetta haudata Kosonen muualle kuin Helsinkiin, mutta aikoo Ismon kannustamana osallistua. 

Kalle järkyttyy, kun Ismo paljastaa löytäneensä jo Kososen kuolinilmoituksen. Kuolinilmoitus ei ole kuitenkaan aivan sitä, mitä Kalle odotti, vaan siitä paljastuu hänelle kamalaa tietoa.

Alissa onnistuu piiloutumaan Sannilta ja Akilta, mutta nolostuu, kun Tommi yllättää hänet piilottelemasta. Sanni läksyttää Akin olevan lapsellinen, kun tämä yrittää nälviä Alissaa, kun Alissa taas on suhtautunut ainoastaan kypsästi Sannin työskentelyyn Vinottaressa. Alissa lipsauttaa Tommille, että inhoaa tallityötä, ja pari ajautuu riitelemään.

Nella menee kahvilaan lohduttamaan Severin pettämää Violaa. Kahvilassa kaksikko pui tapahtunutta, ja Viola pyytää pettymyksestään huolimatta Nellaa pysymään hiljaa siitä, että tietää Severin ja Monican aiemmasta suhteesta. Kahvilassa Mira nappaa Violan puhelimen ja innostuu pahaenteisesti, kun saa arkaluontoista tietoa Severin ja Violan suhteesta.

Osa 3517: Gunnar saa käyrän nousuun.
Osa 3518: Rakkaudella muistaen, Sami Kosonen.
Osa 3519: Alissa ja Sanni tanssivat lantadaa.
Osa 3520: Hyvästi, Sanni Taalasmaa.
Osa 3521: Tuomio kirkossa, Aaro Vaalanne.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tänä keväänä!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat