Salkkarit-juonipaljastukset julki! Peitto heiluu villisti – yllättävä pari jää kiinni rysän päältä

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon! 0:44

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Peppi ei ota tosissaan Lolan pelkoa Ainon ja Pietarin värisevistä väleistä. Pepin epäilykset kuitenkin heräävät, kun hän yllättää Ainon ja Pietarin epäilyttävästä tilanteesta. Peppi kiiruhtaa töistä kotiin ja löytää kotoaan yllätyksen: Ainon harrastamassa seksiä hänen sängyssään, mutta kenen kanssa?

Kallella on tärkeä rooli Violan hoitamisessa ja hän myöntää Pepille, että löysi Violan onnettomuuden kautta taas oman kutsumuksensa. Ismo ilahtuu, mutta tulee kysyneeksi, miten Kalle osui Violan itsemurhapaikalle. Kalle hätkähtää, mutta tunnustaa sitten olleensa itsekin aikeissa tappaa itsensä. Ismo raivostuu ja käy poikaansa käsiksi.

Camilla murehtii Gunnarin tv-esiintymistä, vaikka on päättänyt antaa asian olla. Huoli osoittautuu aiheelliseksi, kun Satu ilmestyy majataloon ja kertoo toimittajan soitelleen hänelle, kysellen Mustavaarojen perhesalaisuuksista ja Camillan adoptiosta.

Tommi on kertonut aikeestaan muuttaa Ranskaan. Alissa pöyristyy ja hämmästyy entisestään, kun Tommi pyytää häntä mukaan ja tunnustaa rakkauttaan. Alissa häkeltyy niin, ettei osaa vastata. Alissa menee merenrantaan sulattelemaan kaikkea. Hän kohtaa siellä Jirin, joka tajuaa että Alissalla on jokin hätänä. Alissa tekee Jirille yllättävän tunnustuksen.

Osa 3541: Aino avaa haarakonttorin.
Osa 3542: Camilla vihaa tyhmäntoimittajia.
Osa 3543: Gunnar tulee suorana.
Osa 3544: Noelilla on hinkkinen tilanne.
Osa 3545:  Nyt riitti, Jutta ja Ismo​​​​​​​

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat