Salkkarit-juonipaljastukset julki! Hahmon halut heräävät – joutuu tukalaan paikkaan aistikkaan naisen kanssa

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon 0:34

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!

Peppi pyytää Pietaria viihdyttämään Ainoa ja kehottaa miestä pitämään hänen juuri eronneesta pikkusiskostaan hyvää huolta. Puolakalla Pietarilla on tukalat oltavat seksikkään Ainon seurassa. Myöhemmin Pietari purkaa tilannettaan Jannelle ja päättää käyttäytyä asiallisesti Ainon aistikkuudesta huolimatta.

Puolakalla tunnelma kuitenkin tiivistyy, kun Pietari ja Aino kokkaavat ahtaassa keittiössä. Viattoman viekas Aino riisuu kuumissaan ja saa Pietarin lähes herpaantumaan. Mies kauhistuu, kun kuulee Pepin tulevan kotiin.

Peppi lohduttaa eronnutta Ainoa ja toivoo, että tämä löytää pian uusia kuvioita elämäänsä. Pietari helpottuu, kun kuulee Pepiltä, että Aino palasi Lahteen. Pietari häkeltyy, kun Aino on töissä Ismon kaupassa.

Ulla pakottaa Sannin vakavaan puhutteluun ja arvostelee Sannia koskien Iljan hoitoa. Sanni pahastuu, mutta lupaa Kallelle skarpata. Ismo sen sijaan puolustaa voimakkaasti Sannia. Ismo ja Ulla alkavat riidellä kunnolla, ja pian kaksikko on keskellä sotaa.

Tilanne pahenee, kun Ismo paljastaa Ullalle erään seikan koskien Sannia ja Iljaa. Ulla loukkaantuu Iljan asioiden jatkuvasta salaamisesta. Kolmikko jatkaa huutoa rapussa. Sanni ja Kalle hämmentyvät, kun kuulevat riidan ääniä rapusta.

Osa 3473: Sota ja rauhanen.
Osa 3474: Vain Ulla puuttuu.
Osa 3475: Camilla ja Satu ovat mamanlaiset.
Osa 3476: Kommunismon loppu.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat