Mainos

Salkkarit-pahiksella katala suunnitelma – haluaa lopullisesti eroon eräästä hahmosta

0:32

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!

Talella on huono omatunto Tiina-ihastuksestaan ja ehdottaa siksi Sannille treffejä illaksi. Sanni ilahtuu. Sanni utelee Talen kuullen Jannelta tämän salaperäisestä ihastuksesta, ja Talea ärsyttää salaa, sillä hän tietää, että kyseessä on Tiina. Tiina soittaa Talelle ja pyytää tätä kylään, mutta Tale kieltäytyy valiten mieluummin Sannin.

Satu jää harkitsemaan auttavansa Monicaa, joka muistuttaa Satun olevan rahantarpeessa saatuaan juuri potkut. Myöhemmin Mustavaaroilla käy ilmi, että Satu on suostunut pyyntöön ja on pukeutunut Camillan vaatteisiin ottaakseen tämän roolin. Monica antaa Satulle tehokurssin Camillan elämään.

Aki iloitsee, kun hän saa yllättäen uuden kätyrin, jonka avulla toivoo pääsevänsä lopullisesti eroon Sergeistä. Kätyri vakoilee salapaikassaan puuhastelevaa Sergeitä, nähden tämän vakoilulaitteet ja tietokoneen. Kätyri meinaa jäädä kiinni, mutta onnistuu pakenemaan Sergein huomaamatta. Kätyri kertoo Akille näkemistään laitteista. Aki tajuaa, että tietokoneella ovat videotodisteet Nikkisiä vastaan, ja pyytää kätyriä tuhoamaan ne.

Viola tunnustaa Nellalle aikovansa harrastaa seksiä Severin kanssa ja yllyttää Nellaakin tulemaan bileisiin. Bileet alkavat hyvissä merkeissä, ja Benjaminkin rentoutuu. Viola flirttailee Severille. Teinien bileet sujuvat upeasti, ja Severi ja Benjamin ovat taas muiden suosiossa. Viola pyytää Severiä kanssaan takahuoneeseen.

Osa 3443: Laitelan lista 2: Homot.
Osa 3444: Talella on lymy-yllätys.
Osa 3445: Pietari uskoo jeesikseen.
Osa 3446: #hety.
Osa 3447: Camilla ja alaston avec.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja