Salkkarit-juonipaljastukset julki! Aki Nikkinen saa yllättävän näpäytyksen

Salkkarit palaa ruutuun 14. tammikuuta 0:30

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Aki kertoo Alissalle, että kutsui Noelin Suomeen auttamaan Camillaa. Aki on varma, että saa siitä Camillalta vielä kehuja ja kiitoksia. Camilla on aluksi pöyristynyt Akin ja Noelin toimista hänen selkänsä takana, mutta päätyy lopulta ottamaan vastaan Noelin lohdun ja tuen.

Aki saa näpäytyksen, kun Noel korostaa huolehtivansa jatkossa yksin vaimostaan. Camillakin tajuaa, ettei Aki ottanut Noeliin yhteyttä pelkästä myötätunnosta. Camilla käskee Akia pysymään erossa hänen asioistaan.

Sanni pettyy, kun Aki on tyly häntä kohtaan. Sanni purkaa Alissalle ärtymystään ja pettymystään Akiin. Sanni lupaa Camillalle olla vastuussa majatalon illasta. Sanni ahdistuu, kun jää yksin töihin majataloon suuren seurueen saapuessa illalliselle. Sanni on pulassa työkiireensä vuoksi, minkä Aki huomaa. Sanni yllättyy, kun Aki tulee auttamaan häntä.

Benjamin ja Severi hiipivät tyhjälle autokorjaamolle kuvaamaan uutta parkour-videota. Poikien astuessa sisään Severi kummastuu kuullessaan takaoven käyvän. Benjamin, joka ei ole kuullut mitään, onnistuu vakuuttamaan Severin kuulleen omia. Pian Benjamin ja Severi kauhistuvat, kun korjaamoon alkaa tulvia savua.

Osa 3492: Kalle ei kuuntele klamydiaa.
Osa 3493: Aki toimii bro bono.
Osa 3494: Jirillä on raivotärähdys.
Osa 3495: Benjamin ja Severi ovat häkänokkia.
Osa 3496: Ismo huutaa tuttuihin pöytiin.  

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat