Salkkarit-tähdeltä paljastus Instagramissa – takana kokonainen vuosi ilman alkoholia!

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon 0:35

Salkkareista tutuksi tullut näyttelijä Irina Vartia kertoo Instagram-tilillään avoimesti siitä, kuinka hänelle tuli vastikään vuosi täyteen ilman alkoholia.

Kurkista videolla Salkkareiden tulevaan viikkoon.

Näyttelijä Irina Vartia kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessäänolleensa tasan vuoden täysin ilman alkoholia. Vartia on saanut postauksen ohessa valtavasti tsemppiviestejä saavutuksestaan.

– Tänään tuli mulle vuosi täyteen ilman suomalaisten kansallishuvitusta eli alkoholia. Eli vuosi "raivoraittiina", mutta kylläkin ilman sitä "raivoa", Vartia kertoo.

Näyttelijä kertoo tehneensa oivalluksia selvinpäin vietetyn vuoden aikana. 

– Vuoden aikana oon tajunnut, että tää ei oo kokeilu, tää ei oo tipaton, tää ei oo "lakko"; vaan tää on uudelleensyntymä. Oon tajunnut että on niitä jotka juo, ja sitten on niitä joilla on elämä, Vartia sanailee.

Vartia peräänkuuluttaa, että hän ei aloittanut lakkoaan siksi, että hänellä olisi ollut alkoholiongelma, vaan aivan muista syistä johtuen.

– Hassuinta on, kun joku ihmettelee, miksi EN juo, koska mulla kerran ei ollut mitään "alkoholiongelmaa". Niin. Miksi sä sitten JUOT jos sulla ei oo ongelmaa? Vartia herättelee seuraajiaan.

Salatut elämät MTV3-kanavalla arkisin klo 19.30

Lue myös:

    Uusimmat