Ensi kauden Mestarien liigaan selviäminen elintärkeää Manchester Unitedille – nämä seitsemän tähtipelaajaa seura on vaarassa menettää

Manchester United on Valioliigassa kuudentena, kun sillä on sarjassa kuusi ottelua pelaamatta. Neljän parhaan joukkoon selviäminen saattaa ensi kauden joukkueen rakennuksen kannalta olla elintärkeää.

The Sunday Times -lehden mukaan seitsemän United-pelaajaa saattaa jättää seuran, jos joukkue ei selviä ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

Lehden tietojen mukaan esimerkiksi joukkueen supertähdet Paul Pogba ja David De Gea harkitsevat seuran jättämistä, jos maailman himotuin seurajoukkuekilpailu jää haaveeksi.

Molempia pelaajia on huhuttu ensi kaudeksi Real Madridin riveihin, mutta varsinkin Pogban taustaryhmä tekee espanjalaislehti Marcan tietojen mukaan kaikkensa, jotta siirto Unitedista Zinedine Zidanen alaisuuteen mahdollistuisi.

De Gea on lehden mukaan tyytymätön siihen, että United ei ole valmis tekemään hänestä joukkueen parhaiten palkattua pelaajaa vuosien tasaisista huippuesityksistä huolimatta. Atletico Madridista kesällä 2011 Unitediin saapuneen De Gean sopimus päättyy tulevana kesänä. 

Lehden mukaan muut lähtöä harkitsevat pelaajat ovat seuran kallein hyökkääjä Romelu Lukaku, joka on usein istunut penkillä Ole Gunnar Solskjärin alaisuudessa. Lukakun agentti kertoi perjantaina asiakkaansa tulevaisuuden olevan "erittäin avoin".

United on menettämässä myös keskikenttäpelaaja Ander Herreran, jonka kerrotaan tehneen esisopimuksen PSG:n kanssa. 

Juan Matan sopimus päättyy niin ikään tähän kauteen ja espanjalaisen tiedetään neuvottelevan esimerkiksi Barcelonan kanssa. 

Unitedin puolustuslinjassa kovinta palkkaa nauttiva Eric Bailly on lehden mukaan Lukakun tavoin tyytymätön asemaansa Solskjärin alaisuudessa.

Alexis Sanchezin kerrotaan katuvan siirtoaan Unitediin tammikuussa 2018. Sanchezia vietiin tuolloin myös Manchester Cityyn, jossa chileläinen itsensä tällä hetkellä mieluummin näkisi.

United kohtaa tulevana keskiviikkona Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa Old Traffordilla Barcelonan.


Lue myös:

    Uusimmat