Manchester United pidensi Paul Pogban sopimusta - haikaili vielä viikko sitten Real Madridiin: "Se on unelmani"

Manchester United on pidentänyt Paul Pogban sopimusta kesään 2022 saakka, vahvistaa joukkueen manageri Ole Gunnar Solskjaer. Ranskalaistähden aiempi diili olisi umpeutunut ensi kesänä, jolloin hän olisi voinut jättää seuran ilman siirtokorvausta.

Pogban tulevaisuus Manchester Unitedissa on puhuttanut jo useamman vuoden ajan. 29-vuotias ranskalaispelaaja on herättänyt jatkuvaa kiinnostusta etenkin La Liga -jätti Real Madridissa.

Pogban potentiaalinen siirto Zinédine Zidanen alaisuuteen sai tuulta alleen taas viimeisimmän maajoukkuetauon aikana, kun entinen Juventus-pelaaja myönsi unelmoivansa pelaamisesta Real Madridin paidassa.

– Kaikki jalkapalloilijat rakastaisivat pelata Real Madridille. Se on unelmani, joten miksei jonain päivänä?, Pogba sanoi viime viikolla lehdistölle.

– Olen kuitenkin nyt Manchesterissa ja rakastan seuraani. Annan aina kaikkeni, kuten kaikki muutkin tässä joukkueessa.

Pogba ja United eivät olleet aloittaneet neuvotteluita hänen sopimuksensa pidentämisestä vielä viime viikolla.

– Me emme ole keskustelleet uudesta sopimuksesta. Luulen, että seura tulee jossain kohtaa neuvottelemaan kanssani ja tarjoamaan minulle jotain, Pogba lisäsi.

Perjantaina Solskjaer kertoikin, että Pogba nähdään seurassa vielä ensi kaudellakin. Keskikenttäpelaajan sopimukseen sisältynyt optio yhdestä lisävuodesta on norjalaisluotsin mukaan aktivoitu.

– Paul on meidän pelaajamme. Hän on täällä vielä seuraavat kaksi vuotta, Solskjaer kertoi perjantain lehdistötilaisuudessa viitaten Pogban Real Madrid -kommentteihin.

– Paul on keskittynyt antamaan parhaansa meille. Olen varma, että me saamme hänestä parhaan irti seuraavien vuosien aikana.

Manchester United on aloittanut Valioliiga-kautensa heikosti ja voittanut ensimmäisestä kolmesta ottelustaan vain yhden pelin. Seuraavassa sarjaottelussa vastaan asettuu Newcastle, jonka jälkeen United avaa Mestarien liiga -kautensa PSG:tä vastaan ensi viikon tiistaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja