ManU-managerilta epätoivoinen toteamus nöyryytyksen jälkeen – jättiseura todella ristiriitaisessa tilanteessa

Tulosruutu: Manchester Unitedille nöyryyttävä 0–4-tappio Brentfordia vastaan – tähtimaalivahti töpeksi

Englannin Valioliigassa Manchester Unitedin alkukausi on ollut häpeällisen huono. United hävisi ensin Brightonille, minkä jälkeen alakulo jatkui lauantain vierasottelussa Brentfordia vastaan. Tukkaan tuli lukemin 0–4. Unitedin tuore manageri Erik Ten Hag esitti Brentford-ottelun jälkeen pyynnön, joka voi jäädä pelkäksi toiveuneksi.

Ten Hagin United-aikakausi näytti jo saavan lupaavan alun, kun manchesterilaisseura loisti kesän harjoituspeleissä. Sen jälkeen tapahtui…

... jotain.

Valioliigassa kaksi ottelua, kaksi tappiota ja maaliero 1–6.

– Meidän on asetettava rima paljon korkeammalle, missä se nyt oli, Unitedin manageri Ten Hag totesi tuoreimman tappion jälkeen, viitaten omiensa suoritukseen.

– Tarvitsemme uusia pelaajia, ja tarvitsemme laadukkaita pelaajia. Teemme töitä sen eteen ja luotamme siihen, että saamme myös niitä, Ten Hag heitti.

United on tehnyt kesän aikana kolme hankintaa. Lisandro Martinez ja Tyrell Malacia vahvistivat Red Devilsin puolustusta, kun taas Christian Eriksen saapui keskikentän moottoriksi.

Moni odotti kuitenkin selvästi isompia liikkeitä.

United on ollut jo pidemmän aikaa FC Barcelonan hollantilaisen keskikenttäpelaajan Frenkie de Jongin perässä. De Jong ei ole ollut kuitenkaan innostunut siirtymään Unitediin, joka ei pelaa tällä kaudella Mestarien liigassa.

Kyseinen fakta, eli Mestarien liigan ulkopuolelle jääminen, on ajanut Unitedin hyvin ristiriitaiseen tilanteeseen. Ten Hag on yrittänyt tehdä uudelleenrakennusta, mutta kovin moni ei ole lähtenyt siihen innolla mukaan.

Unitedissa yksi iso polemiikki on liittynyt sen hyökkäysosastoon. Unitedin nykytähti Cristiano Ronaldo on vaatinut siirtoa muualle ja ranskalaiskeskushyökkääjä Anthony Martial on kärsinyt loukkaantumisista.

Aiemmin julkisuuteen levisi raportteja, joiden mukaan United olisi ollut kiinnostunut 33-vuotiaasta hyökkääjästä Marko Arnautovicistä. Fanien äänekäs vastustus johti siihen, että United luopui aikeista.

The Athleticin mukaan FC Barcelonaa edustavan Memphis Depayn taustajoukot ovat tarjonneet hollantilaishyökkääjää Unitediin. Depay on jäänyt Barcelonassa pahasti tuoreiden hankintojen jalkoihin. Depay edusti Unitedia vuosina 2015–17.

Sen sijaan tulijapuolella on yksi lähes varma kortti. Juventuksen ranskalaiskeskikenttäpelaaja Adrien Rabiot siirtyy hyvin todennäköisesti Unitediin aivan lähipäivinä.

Lue myös:

    Uusimmat