Lähde: Real Madrid "luottavainen" kahden jättihankinnan onnistumisesta – Manchester Unitedin europaikka voi ratkaista paljon

Real Madrid on luottavainen Paul Pogban ja Eden Hazardin saapumisesta seuraan tulevana kesänä, kertoo englantilainen Sky.

Pogba on saanut osakseen rajua kritiikkiä kuluvan kauden esityksistään Manchester Unitedissa. Hänen uskotaan myös jättävän seuran, mikäli United ei selviä tulevan kauden Mestarien liigaan.

Maaliskuun maajoukkuetauolla 26-vuotias Pogba myönsi, että Zinedine Zidanen alaisuudessa pelaaminen olisi "unelma jokaiselle".

Pogba kävi ensimmäisen kerran lähellä siirtoa Real Madridiin jo kolme vuotta sitten Juventuksesta lähtiessään, mutta valitsi tuolloin Unitedin.

PSG:n kerrotaan myös olevan kiinnostunut ranskalaisen hankkimisesta.

Hazardin sopimus puolestaan päättyy ensi kauden jälkeen ja belgialainen ei ole osoittanut halukkuutta tehdä uutta sopimusta Chelsean kanssa.

Hazardin on pitkään kerrottu olevan halukas siirtymään Real Madridiin ja nyt kaiken kerrotaankin riippuvan Madridin halukkuudesta maksaa Chelsean hyökkääjäänsä asettama 115 euron hintalappu.

Real Madridin surkea kausi sai jatkoa torstaina, kun joukkue jäi maalittomaan tasapeliin Getafen kanssa. Real Madrid on La Ligan kolmantena tukevasti kymmenen pisteen erolla ennen Getafea.

Lue myös:

    Uusimmat