Manchesterissa viritteillä järisyttävä siirto – United-tähti on kiinnostunut Cityn tarjouksesta

Brittilehti The Guardian uutisoi, että Manchester City harkitsee Paul Pogban naaraamista naapuriseura Manchester Unitedista ilmaisella siirrolla tulevana kesänä. Siirrot suurseurojen välillä ovat harvinaisia keskinäisen vihanpidon vuoksi.

Manchester Cityn ja Manchester Unitedin naapurusten välinen jännitteinen suhde uhkaa saada uuden kiristymissyyn, jos Cityn suunnitelma keskikenttäpelaaja Paul Pogban siirrosta menee maaliin.

The Guardianin mukaan City harkitsee Pogban hankkimista Unitedista ilmaisella siirrolla kesällä, kun ranskalaisen maailmanmestarin nykyinen sopimus umpeutuu.

Lehden mukaan City on valmis tarjoamaan 29-vuotiaalle Pogballe nelivuotisen sopimuksen. Pogba puolestaan olisi lähteiden mukaan kiinnostunut tarttumaan tarjoukseen.

Pogbaa on pidetty jo pitkään yhtenä maailman parhaimmista keskikenttäpelaajista, mutta otteet Unitedissa ovat muun joukkueen mukana olleet äärimmäisen ailahtelevia. Old Traffordilla hänestä on piirtynyt kuva taitavana mielialapelaajana, joka sortuu välillä kurittomuuteen.

Pogban menettäminen paikalliskilpailijalle ilmaisella siirrolla varmasti kirpaisee Unitedia, vaikka hän ei ole onnistunut vakuuttamaan seurassa yhtä tasaisesti kuin aiemmin Juventuksen ja Ranskan maajoukkueen paidoissa.

City on yksi harvoista seuroista Euroopassa, jolla on varaa Pogban tähtitieteelliseen palkkaan. Hän ansaitsee lehtitietojen mukaan tällä hetkellä noin 290 000 puntaa viikossa.

Pogba kärsii tällä hetkellä nilkkavammasta, eikä todennäköisesti pysty pelaamaan Unitedissa enää loppukaudella.

Pogban agenttina pitkään toiminut Mino Raiola kuoli viime viikolla sairaalassa Milanossa. Raiolan toinen huippuasiakas Erling Braut Haaland on näillä näkymin siirtymässä Manchester Cityyn saksalaisseura Borussia Dortmundista.

Lue myös:

    Uusimmat