Ennustaja piirsi kuvan tulevasta sielunkumppanista – Rachel testasi ilmiötä ovelasti: "Maksoin toisellekin ennustajalle"

Moni somenkäyttäjä on intoutunut tilaamaan tulevaa kumppaniaan esittävän piirroksen. Monissa "sielunkumppaneissa" on kuitenkin hämmentävää yhdennäköisyyttä...

Kerroimme aiemmin TikTokissa kiertävästä huhusta, jonka mukaan sielunkumppaninsa nimikirjaimet voi löytää kädestään. Aiemminkin sielunkumppanit ovat villinneet somekansaa: oletko jo kuullut sielunkumppanipiirroksista?

Somekansa tilaa piirroksia sielunkumppaneista

The Verge -julkaisuu kirjoittava Makena Kelly päätti testata ilmiötä, joka saavutti suosiota kesällä 2020. 

Makena törmäsi ideaan TikTokissa: muutaman kympin hintaan ennustaja lupasi piirtää kuvan hänen "tulevasta kumppanistaan". Mukana tulisi myös kuvaus miehestä.

– Ennustaja kertoi periaatteessa kaikkea, mitä halusinkin kuulla! Mies on "tyylikäs", löydän "luksuselämän" hänen kanssaan. "Hän on eloisa ja selvästi se muutos, jota kaipaat elämääsi". Valitettavasti en kuitenkaan tapaa tätä miestä vielä 18 kuukauteen, Makena kuvaili saamaansa tekstiä.

Somekansa löysi Makenan sielunkumppanista yhteneväisyyksiä Morrissey-laulajaan:

Vasemmalla Makenan "sielunkumppani". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Rachel tilasi kaksi kuvaa – näin kävi

Ennustaja myös varoitti myös julkaisemasta lähettämiään tietoja netissä, jotta "kaksikon välinen yhteys" ei häiriintyisi. Makena ei kuunnellut, eikä ole yksin: esimerkiksi TikTokista löytyy lukemattomia sielunkumppanipiirroksia. Rachel Rigler päätti pelata varman päälle ja tilasi kaksi otosta.

– Halusin nähdä, piirtäisikö kaksi ennustajaa samanlaisen kuvan, Rachel kuvaa.

Rachel tilasi aluksi kuvan yhdeltä ennustajalta. Kuvan miehellä on puolipitkä tukka ja leveähkö nenä.

Rachelin mies numero yksi. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Rachelin mies numero kaksi. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– En tiedä, mitä mieltä olen tästä miehestä. Ei hän ole oikeastaan tyyppiäni, joten maksoin toisellekin ennustajalle, Rachel kuvailee.

Otoksissa ei lopulta ollut paljoakaan samaa: miesten kasvojen ja nenän malli oli kummassakin aivan erilainen. Toisen kuvan miehellä hiukset eivät laskeudu otsalle, vaan sojottavat ylös.

Piirroksissa tämä samankaltaisuus

Moni somettaja on kehottanut "sielunkumppaninsa" kuvaa muistuttavia henkilöitä ottamaan yhteyttä. Piirroksissa on kuitenkin hämmentäviä yhteneväisyyksiä: moni unelmamies vaikuttaisi valitsevan parturissa saman hiusmallin, jossa sivut on leikattu lyhyiksi, mutta pääliosa jätetty pitkäksi.

– Vannon, että jokainen näistä ennustajista piirtää samaa miestä, TikTokissa päivitellään.

Katienkin miehellä on sama hiusmalli. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Myös Stephanien kuvassa on jotakin tuttua – nimittäin hiukset. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Herecia Grace tilasi useampia kuvia. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Näytääkö tämä mies tutulta? Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Käyttäjä kertoo tavanneensa miehen sielunkumppanipiirroksestaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Saimme saman piirroksen"

Daily Mailin artikkelissa huomautetaan, että ennustajat eivät kenties toivo ihmisten jakavan kuvia sielunkumppaneistaan aivan eri syystä kuin väittävät. "Henkisen yhteyden katkeamisen" sijaan voi olla kyse siitä, ettei ostaja tiedä, millaisen kuvan muut ovat saaneet. Silloin saman piirroksen voisi myydä useita kertoja.

Esimerkiksi Lauren Little kertoo saaneensa saman piirroksen kuin toinen asiakas. 

– Saimme saman piirroksen. Olen vähän vihainen. En siksi, että käytin rahaa, koska se oli arvokas opetus siitä, että pitäisi tutkia enemmän, Lauren kertoi videollaan.

Osa kuvista myös näyttää valokuvilta, jotka on vain käsitelty piirrosten näköisiksi. Se vienee vähemmän aikaa kuin aidon kuvan piirtäminen.

Lue myös:

    Uusimmat