Nicole törmäsi Instagramissa somehuijariin – sitten sama mies tuli uudelleen vastaan, ja tapahtui jotakin totaalisen yllättävää

Rakkaushuijauksen uhri kertoo, miten hurmurin tunnistaa valehtelijaksi 8:09
KATSO MYÖS: Rakkaushuijauksen uhri kertoo, miten hurmurin tunnistaa valehtelijaksi!

Nicole Hayden löysi rakkauden todella odottamattomasta paikasta: nimittäin miehestä, jonka kuvalla häntä aluksi yritettiin huijata netissä.

Nicole Hayden melkein joutui rakkaushuijauksen kohteeksi. Nyt hän kuitenkin seurustelee juuri sen miehen kanssa, jonka kuvalla häntä yritettiin vedättää!

Otsikoihin noussut erikoinen rakkaustarina alkoi, kun amerikkalaisnainen jutteli yksityisesti Marcus-nimisen miehen kanssa. Mies oli lähestynyt Nicolea Instagram-viestillä.

Miehen vauhti kiihtyi – sitten alkoivat uhkaukset

Nicolen, 38, mukaan keskustelu oli aluksi tavanomaista, mutta pian "Marcuksen" vauhti kiihtyi. Jo päivän kuluttua hän tunnusti rakkauttaan, ja alkoi pian ehdotella avioliittoa ja yhteistä lomaa. "Marcus" myös kertoi äitinsä olevan sairaalassa – hoitoon tarvittaisiin 6000 dollaria.

–  Tiesin, että kyseessä on jonkinlainen huijaus. Tuskin tunsimme toisiamme. Joten estin hänet, Nicole kuvasi New York Postille.

"Marcus" ei kuitenkaan luovuttanut: hän ilmaantui pian Nicolen WhatsAppiin kiristysaikeissa. Kiristäjä väitti pääsevänsä Nicolen puhelimeen ja kertoi kuvakäsitelleensä Nicolesta alastonkuvan, jonka lähettäisi kaikille tämän tuttaville, jos Nicole ei suostuisi maksamaan 6000 dollaria.

– Kun vielä juttelimme, olin lähettänyt hänelle kuvan itsestäni rannalla. Sitä hän käytti tämän feikkikuvan tekemiseen, Nicole kuvaa.

Kiristäjä jopa uhkaili hänen lapsiaan, mutta Nicole ei suostunut maksamaan.

– Sanoin, että tehkää, mitä haluatte. En aikonut antaa heille yhtään mitään, Nicole kuvailee.

Katso myös: "Teen sinusta elämäni kuningattaren" – näin suomalaisnaisen saamat, rakkaushuijarin siirappiset rakkaudentunnustukset muuttuivat rahojen kalasteluksi. Juttu jatkuu videon alla.

Näin rakkaushuijarin siirappiset rakkaudentunnustukset muuttuivat rahojen kalasteluksi 2:23

Törmäsi saman miehen kuvaan uudelleen

Kiristäjän juoni meni mönkään, mutta Nicole kuitenkin järkyttyi kokemastaan. Kauhu palasi tuoreena mieleen kuukausia myöhemmin, kun hän törmäsi jälleen "Marcuksen" kuvaan sosiaalisessa mediassa: sovellus ehdotti Nicolelle kontaktiksi Alessandro Cinquini -nimistä miestä, jonka kuvan Nicole oli aiemminkin nähnyt joutuessaan huijausyrityksen kohteeksi.

Nicole klikkasi itsensä Alessandron profiiliin ja yllätyksekseen havaitsi sen tällä kertaa aidoksi.

– Hänellä oli paljon seuraajia ja yksityiskohtia elämästään. En voinut uskoa, että tämä olisi sama ihminen ja sama kuva [jonka olin nähnyt aiemmin], Nicole kuvaa.

Hän päätti lähettää viestin Alessandrolle. Kävi ilmi, että tämä asuu lähistöllä. He alkoivat jutella; Alessadro kertoi, että hänen kuvansa on ennenkin ollut huijareiden suosiossa.

– Hänen nimeensä on yhdistetty satoja feikkiprofiileja. Se on hullua, Nicole kuvailee.

Kuvaa varastetaan jatkuvasti: "Joskus oloni on voimaton"

Alessandron kuva on niin varastettu, että hän jopa varoittelee aiheesta Instagram-tilillään. Alessandro on saanut viestejä naisilta ympäri maailman; hänen väitetään netissä olevan milloin "Thomas Riley", milloin "Alex" tai "Marcus".

Yksi nainen kertoi äitinsä menettäneen kymmeniä tuhansia dollareita Alessandron kuvalla esiintyneelle "Thomasille".

Alessandron kuvia varastetaan huijaustarkoituksiin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Sydämeni särkyy, kun kuulen, että naiset lähettävät minuksi luulemilleen huijareille tuhansia ja tuhansia dollareita. Joskus oloni on voimaton. Yksi nainen kertoi maksaneensa 3000 dollaria ja joutuneensa velkoihin, Alessandro kertoi NBC Miamille.

"Aluksi en uskaltanut toivoa mitään, kun ottaa huomioon, miten tämä kaikki alkoi"

Suhteensa omituisesta alkusysäyksestä huolimatta Nicole ja Alessandro päättivät tavata kasvotusten tammikuussa 2022. Rakkaus roihahti, ja he ovat seurustelleet siitä saakka.

– Aluksi en uskaltanut toivoa mitään, kun ottaa huomioon, miten tämä kaikki alkoi. Mutta se, että minulla on nyt suhde, joka kasvaa romanttisesti, on aika upeaa. Varsinkin, kun ottaa huomioon, mitä ennen sitä tapahtui, Nicole kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alessandron vinkki: "Älä luota henkilöön, joka pyytää rahaa"

Alessandro itse ei enää jaksa yrittää hankkiutua eroon lukuisista huijausprofiileista. Ne kuitenkin vaikuttavat hänen elämäänsä: naiset ovat lähestyneet häntä tosielämässä ja syyttäneet huijauksesta.

– Älä luota henkilöön, joka pyytää rahaa. Sillä, miten paljon luotat häneen, ei ole merkitystä. Tulet katumaan, Alessandro sanoo.

Katso myös: Jokainen toivoo rakkautta – mistä tietää, onko kyseessä rakkausriippuvuus? Asiantuntija listaa merkit:

Jokainen toivoo rakkautta – mistä tietää, onko kyseessä rakkausriippuvuus? 1:14

Lue myös:

    Uusimmat