Ennätysjättipotin voittaja: Alan treenata ja hankin henkilökohtaisen valmentajan

Ennätysjättipotin voittanut 40-vuotias mies tietää, mihin aikoo voittamiaan rahoja käyttää. Hän kertoo Pafin sivustolla auttavansa rahoillaan ensin sukulaisiaan, ostavansa mahdollisesti auton ja hankkivansa henkilökohtaisen valmentajan.

Uutisissa kerrottiin eilen helsinkiläismiehen komeasta nettipelivoitosta. Mies voitti ennätykselliset 18 miljoonaa euroa ahvenanmaalaisella Paf.com-pelisivustolla.

Hän oli kirjautunut sisään Paf.com-sivustolle ja pelannut 25 sentillä peliautomaattia nimeltä Mega Fortune. Hetken kuluttua päävoitto ropisi miehen tilille hänen silmiensä edessä. Mies ei halua julkisuutta, mutta vastaa Pafin laatimiin kysymyksiin voitostaan.

"Itkin ja nauroin"

Miten reagoit, kun ymmärsit voittaneesi tämän uskomattoman jättipotin?

– Tuntui ihan epätodelliselta, itkin ja nauroin vuorotellen. Voiko tämä olla totta, ihmettelin. Mutta kaikki tuntui niin ihmeelliseltä, etten melkein muista siitä mitään.

Sitten soitin tyttöystävälleni ja kerroin, että nyt on voitettu vähän suurempi summa rahaa. Hän rauhoitteli minua, käski pitää jalat maassa ja odottaa rauhassa.

Miltä nyt tuntuu, kun voitosta on kulunut vuorokausi?

– Kaikki tuntuu vieläkin ihan epätodelliselta.

"Sitä ei voi ymmärtää vieläkään"

Oletko ymmärtänyt, kuinka paljon rahaa 18 miljoonaa on?

– Se on niin paljon, ettei sitä oikein pysty ymmärtämään.

Tiedätkö vielä, miten aiot käyttää rahasi?

– Ensimmäinen ajatus oli, että nyt voin auttaa sukulaisiani, helpottaa vähän heidän elämäänsä. Sitten voisin alkaa etsiskellä jotain vähän kivempaa autoa.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

– Nyt aion hankkia henkilökohtaisen valmentajan ja aloittaa treenaamisen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat