Englannin faneilta evättiin pääsy MM-otteluun Qatarissa – raskas varustus oli liikaa turvamiehille

6:37
Katso videolta Englannin ja Iranin välisen ottelun maalikooste.

Muutamaa englantilaisfania odotti pettymys Qatarin MM-kisojen Iran-ottelussa, kun heidät käännytettiin ovelta. Syynä tähän oli ristiretkeläisiksi pukeutuminen.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Kannattajien asustuksen ideana on Aftonbladetin mukaan edustaa Englannin suojeluspyhimystä Pyhää Yrjöä. He ovat tehneet näin aiemminkin MM-turnauksissa. Ristiretkeläiset yhdistetään kuitenkin Lähi-iädässä kauhuihin, kuten raiskauksiin, verilöylyihin ja arabimaiden miehittämiseen.

– Se on mielestäni pikemminkin lapsellisuutta kuin heidän ideaansa. He pukeutuvat kuin suojeluspyhimys Pyhä Yrjö, mutta he eivät ehkä ymmärrä pukeutumisensa merkitystä, Football Supporters Assiociation -fanijärjestön puheenjohtaja Ashley Brown sanoi The Mirrorille.

Sosiaalisessa mediassa ristiretkeläisten asussa olevien kannattajien pääsyn eväämisestä on tullut todellinen hitti. Videota on katsottu yli miljoona kertaa.

Englanti aloitti MM-turnauksensa ryminällä, kun se kaatoi Iranin peräti 6-2. Lohkon toisessa ottelussa se pelasi 0-0-tasapelin Yhdysvaltojen kanssa. Lohkon jatkopaikat selviävät viimeisellä kierroksella. Englanti pelaa viimeisessä alkulohkon ottelussaan Walesiä vastaan.

Katso tapahtuma alla olevalta videolta. Pääkuvan videolla kooste Englannin ja Iranin ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja