Kaaos puhkesi MM-kisoissa – "Ei ole ollenkaan turvallista"

1:48
Katso videolta: Kaaos puhkesi myös Ranskan Lillessä ja Belgian Brysselissä Marokon MM-kisavoiton jälkeen.

Brittilehti Daily Mailin toimittaja Kathryn Batte kertoi tiistaina, että Espanjan ja Marokon välisen jalkapallon miesten MM-kisojen neljännesvälierän yhteydessä puhkesi kaaos. stadionin ulkopuolella. Batten mukaan kannattajat ja järjestyksenvalvojat tappelivat keskenään.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Marokko pudotti Espanjan rangaistuspotkuilla 3-0 ja eteni puolivälieriin, jossa se kohtaa Portugalin. Ottelua edelsi kuitenkin kaaos, sillä Batten mukaan tuhannet kannattajat änkeytyivät stadionin ulkopuolelle ja yrittivät päästä sisään. 

Kannattajat olivat kertoneet, että heillä oli liput otteluun. Eteneminen ei kuitenkaan ollut mahdollista aidan ja järjestyksenvalvojien estelyiden takia. Batte jakoi Twitterissä useita kuvia, joissa ihmiset olivat painautuneet kiinni aitaan.

– Tämä ei ole ollenkaan turvallista, Batte kirjoitti.

Batten mukaan toisen puoliajan aikaan fanien ja järjestyksenvalvojien välillä käynnistyi tappelu. Sen lisäksi väkijoukossa olisi laukannut hevonen, jolla ei ollut ketään selässä. Toimittaja ei ainakaan itse huomannut, että ketään olisi loukkaantunut vakavasti kaaoksessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja