Mainos

Emma Kimiläinen kaahaa upouudella Ferrarilla Lapissa – miksi?

Tv-persoona, äiti ja kilpa-autoilija Emma Kimiläinen nostatti pienimuotoisen somemyrskyn, kun hän ryhtyi julkaisemaan Levillä napattuja Ferrari-otoksia Instagramissa ja Facebookissa.

Tempauksen takana on Emman lisäksi Pohjoismaiden Ferrari. Tavoitteena on tietenkin saada huomiota uudelle California T -”perhemallille”.

– Rälläilen Ferrarilla talviolosuhteissa katto auki ja pyrin selvittämään voiko väitteen "ei suomen olosuhteisiin ja liikennesäännöksiin mitään superautoa kannata ostaa" kumota, Emma kertoo MTV Autoille.

Levillä voi myös päästä Ferrarin kyytiin. Soittaessamme Emmalle, hän olikin juuri päässyt kyyditsemästä talvilomalaisseuruetta – ja oli matkalla kuvaamaan hurjastelua Levitunturin huipulla.

– Aiomme heittää kunnon nakkia ja kopterikamera kuvaa kaiken, Emma kertoo nauraen.

Ferrarilla ajelu on herättänyt Levin tunturikylässä paljon positiivista huomiota. Hymyilevät ilmeet, salamanvalot ja runsas määrä kääntyneitä päitä ovat merkki onnistuneesta pr-keikasta.

– Annoin suojatietä ylittäneelle ranskankieliselle seurueelle tuossa tietä. Heillä vaikutti olevan hauskaa ja aika monta selfietäkin he siinä ottivat. Takana tulevat autot soittivat jo torvea, kun aikaa kului vähäsen, Emma paljastaa – edelleenkin nauravaisena.

Hänellä on allaan Ferrarin California T –malli. Autossa on 560 hevosvoimaa ja takaveto. Haastavan kuuloista talviautolle, vai mitä?

– Auto toimii mainiosti ja kyllä se talveen sopii. Jos kytkee ESC:n pois toiminnasta, niin silloin perä kyllä lentää, mutta hallitusti.

Perheellisenä Kimiläinen osaa arvostaa takapenkeiltä löytyvää turvaistuinten kiinnitysominaisuutta.

– Isofixitkin löytyvät!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.