Elatuskiistan keskelle joutunut Britney Spears julkaisi suloisen perhekuvan: ”Pojat ovat jo isompia kuin minä”

Britney Spearsilla on kaksi poikaa.

VIDEO: Britney Spears edusti Kööpenhaminassa alusvaatemallistonsa lanseeraustilaisuudessa muutama vuosi sitten.

Britney Spears jakoi Instagramissa iloisen kuvan, jossa on lounaalla poikiensa kanssa. Kuvatekstissä laulaja hämmästelee, kuinka paljon 12-vuotias Sean Preston ja 11-vuotias Jayden James ovat kasvaneet.

– Rakastan sitä, kun käymme sunnuntaisin lempipaikassamme. Pojat ovat jo isompia kuin minä!

Spears kiistelee parhaillaan elatusmaksuista lasten isän, entisen aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa. Aiemmin Spears on maksanut hänelle 20 000 dollaria kuukaudessa, mutta Federlinen asianajajan mukaan summan pitäisi olla kolminkertainen. Federline väittää tienaavansa 3000 dollaria kuukaudessa, kun taas Spearsin vuositulot ovat yli 34 miljoonaa dollaria.

Federline perustelee vaatimuksiaan sillä, että hänet tulonsa ovat laskeneet sen jälkeen, kun elatusmaksuista sovittiin avioeron yhteydessä.

–  En pysty enää työskentelemään tanssijana ikäni vuoksi, eikä musiikkini ole menestynyt yhtä hyvin kuin vuonna 2008. Minulla on vähemmän nimeä ja kysyntää, mikä on vaikuttanut negatiivisesti tuloihini, nykyään DJ:nä työskentelevä Federline kertoo.

Britney Spears ja Kevin Federline menivät naimisiin vuonna 2004. Myrskyisä avioliitto kesti lähes kolme vuotta. 

Nykyään Spears seurustelee Sam Ashgarin kanssa. Federline on ollut naimisissa Victoria Princen kanssa vuodesta 2013. Parilla on kaksi tytärtä. 

Lähde:People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja