Mainos

Eimo investoi 40 miljoonaa markkaa

Eimo Oy uudistaa ja laajentaa Lahden ja Hollolan tehtaitaan 40 miljoonalla markalla. Kasvu heijastuu myös yhtiön Kuortin ja Laitilan tehtaille niin, että yhtiö palkkaa kaikkiaan noin sata uutta työntekijää.

Makron-ryhmään kuuluva Eimo valmistaa muovisia ruiskupuristustuotteita noin 150 asiakkaalle, joista merkittävimmät edustavat elektroniikkateollisuutta.

Eimo odottaa liikevaihdon tuplaantuvan kahdessa vuodessa: viime vuoden 130 miljoonasta markasta 270 miljoonaan ensi vuonna. Eimo-yhtiöiden palveluksessa on nyt 270 henkeä.

Työtä myös alihankintaan

Investointiin kuuluu kymmeniä uusia koneita. Pisimmälle automatisoitavissa Lahden ja Hollolan-tehtaassa siirrytään kevätkesän aikana keskeytymättömään viisivuorotyöhön.

Laadun parantamiseen tähdätään entistä tiukemmalla QS9000-järjestelmällä sekä kolminkertaistamalla ns. puhdastila Hollolassa. Toimitusjohtaja Lauri Jalli arvioi investoinnin lisäävän työtä koti- ja ulkomaisessa alihankinnassa vielä enemmän kuin Eimon omilla tehtailla.

Makron Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jalo Paanasen mukaan ktm:n tuki vaikutti ratkaisevasti siihen, että kasvu kohdennettiin Lahden alueelle. Eimo ja Eimo-Tekniikka Oy saivat viime vuonna Hämeen TE-keskuksen suurimmat avustukset, yhteensä yli kuusi miljoonaa markkaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.