Mainos

”Ei rahanarvoinen ostos” – äiti tyrmää joulun hittilahjan

Erään äidin mukaan tämän joulun suosikkilelu ei ole läheskään niin erinomainen kuin mainokset antavat ymmärtää.

Hatchimals-lelu on tämän joulun ehdoton hittilahja, jonka on uutisoitu loppuneen kauppojen hyllyiltä ympäri maailmaa. Tästä interaktiivisesta lelusta on tähän asti kirjoitettu lähinnä ylistäviä kommentteja, mutta nyt asiat ovat saaneet uuden käänteen.

Äiti Kirsty Myerscough julkaisi Facebookissa rehellisen kirjoituksen, jossa hän paljastaa lelusta puolia, joita harva vanhempi on tullut ajatelleeksi. Suosituksi nousseessa tekstissään hän kertoo, miksi joulun hittilahja ei ole rahan arvoinen ostos. 

Lelu oli "leikitty läpi" muutamassa tunnissa

Facebook-julkaisussaan äiti kertoo ostaneensa seitsemänvuotiaalle tyttärelleen interaktiivisen lelun, jonka hinta on kohonnut monissa verkkohuutokaupoissa lähes kymmenkertaiseksi normaaliin myyntihintaan verrattuna.

– Ajattelin kirjoittaa tämän kaikille niille vanhemmille, joiden olen nähnyt epätoivoisesti yrittävän saavan lelua käsiinsä, äiti kirjoittaa.

Äiti aloittaa runsaasti huomiota saaneen arvionsa kertomalla, että hänen tyttärensä on leikkinyt lelulla viikon aikana ainoastaan muutaman tunnin ajan. Lisäksi mainoksissa hehkutettu munan rikkoutuminen ei toiminut, vaan äidin tuli rikkoa muna saadakseen lelun ulos kuorestaan.

– Se kasvoi poikasesta täysikasvuiseksi muutamassa tunnissa. Se ei puhu, ainoastaan nauhoittaa lapsen äänen ja soittaa sen takaisin, äiti selittää lelun ominaisuuksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäksi äiti kertoo, että lelun toiminnot ja sen sisältämät pelit osoittautuivat lapsen mielestä melko tylsiksi. Myerscough muistuttaa vanhempia myös olemaan tarkkana sen jälkeen, kun lapsi ottaa lelun pois laatikosta. Vanhempien tulisi varmistaa, että lapsi on lelun luona seuraavan tunnin ajan valmiina auttamaan lintua kuoriutumaan. 

– Kaiken kaikkiaan se ei ole rahanarvoinen, äiti kiteyttää.

Samanlaisia arvosteluja on ilmaantunut myös muualle internettiin. Esimerkiksi Mummyshire.com-sivustolle lelun arvostelleiden käyttäjien mielestä lelussa on ilmennyt vakavia puutteita. Erään kommentoijan mukaan lelu lakkasi toimimasta pian paketin avaamisen jälkeen.

Moni kommentoija on myös yhtynyt mielipiteeseen siitä, että hintaan nähden lelulta voisi odottaa paljon enemmän. Nyt monien lasten mielenkiinto lelua kohtaan on loppunut jo muutaman tunnin jälkeen.

Katso, mitä mieltä lapset ovat tämän joulun lelukalentereista.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.