Äiti kauhistui, kun lastenosastolta löytyi lelu, jonka ulkomuoto oli lähinnä K-18: "Tuo on dildo"

1:27
Netissä kiertävä "sormitemppu" hämmentää – testasimme

Catherine luuli 3-vuotiaan tyttärensä löytämää esinettä seksivälineeksi. Kyseessä oli kuitenkin vain hieman irstas lasten lelu.

Australialaisen Kmart-kaupan lastenosasto pääsi yllättämään Catherine Douglasin. Catherine löysi kaupasta hyvin erikoisen keräilylelun ja päätti kertoa siitä myös Facebookissa.

Pehmeä patukka yllätti

Äiti oli kaupassa kahden tyttärensä kanssa, kun 3-vuotias tytär toi äidilleen näytille lelun. Kyseessä oli ihonvärinen, pehmeä patukka, jota Catherine luuli seksivälineeksi.

– Ensireaktioni oli totaalinen sokki. Sanoin: "Mikä se on? Anna se minulle nyt heti", Catherine muistelee News.com.au:n haastattelussa.

Pian kävi ilmi, että ihonvärinen esine onkin sormi, joka on kääritty siniseen suojakuoreen. Kyseessä on kuorittavien banaanilelujen sarja, jossa "banaaninkuoresta" paljastuu aina uudenlainen asia.

Sormi näytti äidin mukaan joltakin aivan muulta. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Siitä kulmasta, mistä sen ensin näin, olin aika huolissani siitä, että se oli lapseni kädessä Catherine kuvaa.

Kuva poistettiin Facebookista

Hän päätti ottaa kuvan lelusta ja lähettää sen vitsinä miehelleen. Lopulta Catherine julkaisi otoksen myös Facebook-ryhmässä.

Pian kuva kuitenkin katosi mystisesti.

– Ehkä ryhmän ylläpitäjät eivät olleet iloisia siitä. En tarkoittanut loukata ketään, mutta jos kuva loukkasi, ehkä KMartin pitäisi miettiä tuotteen poistamista hyllyiltään, Catherine sanoo.

Muutkin huomanneet "oudon" ulkoasun

Video sarjan toisesta lelusta. Jos video ei näy, katso se täällä.

Muutkin ovat huomanneet, että Orb Odditeez Fuzion Foodz -sarjan lelut näyttävät "aikuisten leluilta". Esimerkiksi kuorittava banaani ei herätä pelkkiä viattomia mielikuvia.

– Tuo on, hitto vie, dildo, eräs käyttäjä toteaa Odditeezin Instagram-videon kommenteissa.

Lähteet: Geelongadvertiser.com.au, Instagram, News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja