Mainos

Kiroilevat, vilkkuvat eivätkä kuoriudu – joulun hittilelu olikin pettymys!

Leluvalmistaja kertoo olevansa tietoinen hittilelun puutteista, ja pyytää asiakkailta kärsivällisyyttä.

Hatchimals-lelu on aiheuttanut tänä vuonna runsaasti kohua, mutta keskustelu ei suinkaan ole päättynyt tähän. Kohu lelun ympärillä lähti liikkeelle, kun lelun suosion uutisoitiin yllättäneen jopa valmistajan. Lelukauppojen hyllyt ammottivat pian tyhjyyttään. 

Vaikka joulu on jo mennyt, uusi kohu lelun ympärillä on valmis syntymään. Lelu ei nimittäin ole vastannut lasten eikä vanhempien odotuksia.

Valmistaja julkaissut videon ongelmien korjaamiseksi

Lelun vetovoima perustuu jännitykseen, sillä koskaan ei voi tietää, milloin lelu kuoriutuu muovisen munan sisältä. Tämä jännitys on monissa perheissä kuitenkin jäänyt toteutumatta, sillä lelun toiminnassa on havaittu vakavia puutteita.

Twitteriin lelun puutteista raportoineet vanhemmat ovat kertoneet, että lelu ei ole kuoriutunut luvatulla tavalla, patterit ovat loppuneet ennen kuoriutumista tai lelu ei ole avautunut lainkaan. Vanhemmat ovat raportoineet myös epäjohdonmukaisesta valojen vilkkumisesta ja surinasta.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos lelun käyttöönotto on aiheuttanut ongelmia, niin on myös itse käyttö. Muutama vanhempi on lisännyt sosiaaliseen mediaan videoita, joista käy hyvin ilmi lelun epäasiallinen kielenkäyttö. Videoilla Hatchimals nimittäin kiroilee pelottavalla äänellä.

Lelun on myös kerrottu jatkavan puhumista taukoamatta, vaikka sen olisi pitänyt mennä ”nukkumaan.”

– Hatchimalsit puhuvat omaa kieltään ja tekevät satunnaisia ääniä. Voimme olla varmoja siitä, että Hatchimalsit eivät sano mitään asiatonta, valmistaja Spin Masterin tiedottaja kuitenkin vakuuttaa.

Valmistaja pahoittelee

Valmistaja Spin Master vastasi sosiaalisessa mediassa pettyneille vanhemmille olevansa tietoinen lelun puutteista. He pahoittelevat asiaa, mutta pyytävät asiakkailta kärsivällisyyttä asian tiimoilta.

Vastauksena vanhempien lukuisiin kysymyksiin valmistaja on julkaissut kotisivuillaan myös videon, jossa annetaan vinkkejä vikojen korjaamiseksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lähteet: Mashable, NBCNews *

**

2:21

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.