Kristina keksi suorastaan nerokkaan tavan estää lapsen joululahjaraivarit kaupassa: "Se on taikaa"

Lapset testasivat kauppojen lelujoulukalenterit 8:01
Lapsiraatimme Jade, Daniela ja Elton avasivat lelujoulukalenterit ja arvioivat niiden sisällön!

Kristina tajusi, että kykenee estämään lapsensa uhmakohtaukset leluosastolla puhelimensa kameran avulla!

Kristina Wattsin nerokasta jouluvinkkiä on jaettu sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia kertoja. Eikä ihme: Kristinan mukaan vinkki estää joululahjoja himoitsevan lapsen raivokohtauksen kaupassa!

Kristina kertoi Facebookissa, että hänen puhelimensa on täynnä kuvia Emerson-tyttären joululahjatoiveista.

– Miksi? Koska se on uskomattomin vanhemmuusniksi koskaan ja on estänyt monta uhmakohtausta! Jos et jo käytä tätä niksiä, kuuntele, Kristina kirjoittaa.

"Se on niin yksinkertaista"

Naisen mukaan kauppareissut ovat joulun aikaan tuskaa, koska kaupat ovat täynnä ihania leluja, joita hänen pieni tyttärensä himoitsee. Kristinan mukaan hänen lapsensa ei kykene hillitsemään itseään houkutusten edessä, ja Kristina hän onkin kehittänyt kiukkukohtausten varalle ovelan toimintatavan.

– Mikä se sitten on? Ota kuva. Se on niin yksinkertaista. Pysähdy sekunniksi, kommentoi asiaa, jota lapsi osoittaa ja sano: "Otetaan kuva ja lähetetään se joulupukille, jotta hän tietää, että haluaisit sen".

"Se on taikaa"

Kristinan mukaan kuvan voi luvata lähettää joulupukille, isoäidille tai kenelle tahansa perheen elämään sopivalle hahmolle. Otos rauhoittaa leluhimoisen lapsen.

– Maagisesti Emmie hymyilee, sanoo "muikku", pyytää nähdä kuvan ja panee lelun sitten takaisin ja kävelee pois! Se on taikaa. Ei kyyneleitä. Ei uhmakohtausta kummaltakaan meistä. Ja hän unohtaa koko lelun minuuteissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ei todellakaan täydellinen äiti

Kristina uskoo, että osalle vanhemmista niksi saattaa olla jo tuttu, mutta hänen elämänsä se mullisti totaalisesti. Kristina kertoi Good Morning American haastattelussa, että jakoi idean, koska "ei todellakaan ole täydellinen äiti".

– Olen äiti joogahousuissa, olen myöhässä, juon kofeiinia, imen itseeni nämä äitiyden hullut päivät ja samalla yritän välttää sitä vääjäämättä uhkaavaa uhmakohtausta, joka syntyy, kun kävelemme taas yhden Frozen-lelun ohi Target-kaupassa, Kristina kuvaili.

"Emerson ei saa kaikkia näitä leluja"

Vaikka niksi on poikinut paljon innostunutta palautetta, osa kritisoi Kristinan toimintaa ja syyttää häntä lasten hemmottelemisesta sekä siitä, ettei hän vain sano "ei". Kritisoijat Kristina jättää huomiotta.

– Emerson ei saa kaikkia näitä leluja. En lupaa hänelle mitään eikä hän odota saavansa kaikkea, minkä kanssa poseeraa kuvissa. Hän on 3-vuotias, Kristina sanoo.

Kristina pitää kuvia modernina versiona lelukuvastosta, josta lapset aiemmin ympyröivät kaiken kiinnostavan.

– Se on hauska tapa välttää kyynelet, kun olemme molemmat hoitamassa pyhiin liittyviä asioita. En ole mikään vanhemmuusneuvojen antaja, yritän vain kasvattaa hyviä ihmisiä ja selviytyä.

Lue myös:

    Uusimmat