Hyllyt ammottavat tyhjyyttään – joulun hittilelu myyty loppuun lähes koko Suomesta

Joulun ehdottomaksi hittilahjaksi noussut Hatchimals-lelu on suuren kysynnän vuoksi loppunut useimmista Suomen lelukaupoista. Uutta erää odotellaan saapuvaksi marraskuun loppuun mennessä.

MTV Lifestyle uutisoi eilen lelusta, jonka suuri suosio on ylittänyt jopa valmistajan odotukset. Tämä interaktiivinen Hatchimals-lelu on noussut suureen suosioon ympäri maailmaa, ja se on myyty loppuun myös useimmista Suomen lelukaupoista.

Soitto Suomen suurimpien kaupunkien liikkeisiin paljastaa, että jos lelun aikoo itselleen hankkia, kannattaa olla nopea ja käyttää lahjan hankkimiseen hieman salapoliisin taitoja. Muutama yksittäinen lelu saattaa joistain lelukaupoista löytyä, mutta liikkeet eivät ota varauksia vastaan näin ennen joulua.

"Kysyntään nähden lelua saadaan liian vähän"

Pääkaupunkiseudulla kaikkien BR-lelukauppojen hyllyt ammottavat tyhjyyttään. Forumin liikkeestä kerrotaan, että Hatchimals-lelut ovat olleet todella suosittuja, mutta uutta erää odotellaan liikkeisiin lähiviikkoina.

Sama tilanne on myös Oulussa ja Tampereella. Tampereen Koskikeskuksen liikkeestä lelua ei löydy, mutta Ideaparkin liikkeessä oli perjantaina aamukymmenen aikaan vielä muutama jäljellä. Tuotetta saapuu Koskikeskuksen liikkeeseen seuraavan kuorman mukana tiistaina, mutta silloinkin tuote-erä on vain kuusi kappaletta.

– Kysyntään nähden lelua saadaan liian vähän, liikkeestä kerrotaan.

Oulun liikkeessä Hatchimalseja ei myöskään löydy, ja tuotteen kerrotaan olevan loppu myös keskusvarastosta. Myös Toys "R" Us-myymäläketjun verkkokaupasta kyseinen lelu on myyty loppuun.

– Hatchimalsit ovat tosiaan päässeet kokonaan loppumaan, mutta olemme onneksi saamassa näitä lisää arviolta parin viikon sisällä, asiakaspalvelusta kerrotaan. 

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja